Kapcsolódj ki a gyerekekkel együtt!

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Egy kis pihenés mindenkinek jár!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A legtöbb anyuka szívesen főz vagy süt valamit hétköznapokon, és valljuk be, szükség is van rá. Amennyiben szeretnél kicsit lazítani, és a vasárnapi ebédet most kivételesen nem te készíteni, hanem helyette pihenni, válassz egy olyan megoldást, mellyel te és a gyerekek is jó jártok!

Sunday Brunch a Dunyhában

 

A legtöbb szülő – mint ahogyan ti is – sokat dolgozik, hogy megfelelő körülményeket tudjon biztosítani csemetéjének, hogy teljen nyári táborokra, nyaralásra, új ruhára, cipőre, vagyis bármire, ami egy gyereknek jó esetben alapszükséglet. Ebből fakadóan sokan alig tudtok pihenni, ez tény sajnos, ám vannak olyan lehetőségek, melyek segíthetnek nektek is.

 

hirdetes

Pihenés… Istenem, de jó is lenne! – mondhatjátok jó páran, miközben ti is ugyanúgy güriztek minden áldott nap, mint mások. Mert muszáj. Mert kell. Mert az élet nem állhat meg csupán csak azért, mert elfáradtunk, igaz? A gyerekek akkor is éhesek, akkor is kell őket edzésre vinni vagy különórára, és bizony sokan úgy vagyunk vele, hogy miután őket ágyba dugtuk, még be kell fejezni az aktuális munkákat – legyen az házi munka, vagy a munkahelyről maradt egyéb feladat. És így nehéz pihenni.

 

 

Van azonban egy olyan hely, ahol szíves örömest leveszik a vállatokról a mindennapi robot terhét, és legalább egy vasárnapi ebéd erejéig kifújhatjátok magatokat. Ez pedig nem más, mint a Dunyha étterem, melynek Sunday Brunch nevű vasárnapi programja kifejezetten ezt hivatott megoldani. A gyerekek kedvükre játszhatnak, hiszen van külön erre az alkalomra kialakított játszósarok, a szülők pedig eközben ebédelhetnek, és nem kell törődni sem a főzéssel, sem a mosogatással.  

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet, hogy mégis milyen is lehet egy ilyen Sunday Brunch a budai hegyek szomszédságában, csak kattints ide, és nézz körül!

 

Mivel a Dunyha Budapest első libaétterme, különlegesen finom ebédre számíthatsz, hiszen nem terem ám minden bokorban ilyen különlegesség. Büféasztalos megoldással várnak minden kedves vendéget, valamint korlátlan étel- és italfogyasztással. Ha szeretnél hát pihenni, a gyerekeket pedig jó kezekben tudni, amíg a családdal ebédeltek, akkor gyertek ti is a jó levegőre a Dunyhába! wink

 

 

 

 

 

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya apa baba család cuki gyerek gyerekek játék

Szótár

Mumpsz

A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg. A... Tovább

Hétvégi programok Budapesten

Hétvégi programok Budapesten? Ha igazán jó programokat keresel, semmiképp se hagyd ki az... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 110

Átlagos értékelés: 5.0