Kapcsolódj ki a gyerekekkel együtt!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Egy kis pihenés mindenkinek jár!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A legtöbb anyuka szívesen főz vagy süt valamit hétköznapokon, és valljuk be, szükség is van rá. Amennyiben szeretnél kicsit lazítani, és a vasárnapi ebédet most kivételesen nem te készíteni, hanem helyette pihenni, válassz egy olyan megoldást, mellyel te és a gyerekek is jó jártok!

Sunday Brunch a Dunyhában

 

A legtöbb szülő – mint ahogyan ti is – sokat dolgozik, hogy megfelelő körülményeket tudjon biztosítani csemetéjének, hogy teljen nyári táborokra, nyaralásra, új ruhára, cipőre, vagyis bármire, ami egy gyereknek jó esetben alapszükséglet. Ebből fakadóan sokan alig tudtok pihenni, ez tény sajnos, ám vannak olyan lehetőségek, melyek segíthetnek nektek is.

 

hirdetes

Pihenés… Istenem, de jó is lenne! – mondhatjátok jó páran, miközben ti is ugyanúgy güriztek minden áldott nap, mint mások. Mert muszáj. Mert kell. Mert az élet nem állhat meg csupán csak azért, mert elfáradtunk, igaz? A gyerekek akkor is éhesek, akkor is kell őket edzésre vinni vagy különórára, és bizony sokan úgy vagyunk vele, hogy miután őket ágyba dugtuk, még be kell fejezni az aktuális munkákat – legyen az házi munka, vagy a munkahelyről maradt egyéb feladat. És így nehéz pihenni.

 

 

Van azonban egy olyan hely, ahol szíves örömest leveszik a vállatokról a mindennapi robot terhét, és legalább egy vasárnapi ebéd erejéig kifújhatjátok magatokat. Ez pedig nem más, mint a Dunyha étterem, melynek Sunday Brunch nevű vasárnapi programja kifejezetten ezt hivatott megoldani. A gyerekek kedvükre játszhatnak, hiszen van külön erre az alkalomra kialakított játszósarok, a szülők pedig eközben ebédelhetnek, és nem kell törődni sem a főzéssel, sem a mosogatással.  

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet, hogy mégis milyen is lehet egy ilyen Sunday Brunch a budai hegyek szomszédságában, csak kattints ide, és nézz körül!

 

Mivel a Dunyha Budapest első libaétterme, különlegesen finom ebédre számíthatsz, hiszen nem terem ám minden bokorban ilyen különlegesség. Büféasztalos megoldással várnak minden kedves vendéget, valamint korlátlan étel- és italfogyasztással. Ha szeretnél hát pihenni, a gyerekeket pedig jó kezekben tudni, amíg a családdal ebédeltek, akkor gyertek ti is a jó levegőre a Dunyhába! wink

 

 

 

 

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Jó hír, ha füllentett a gyerek?

2018-02-18

Jó hír, ha füllentett a gyerek?

Nincs olyan gyerek, aki így vagy úgy, de ne tanulná meg és alkalmazná a füllentést. Biztos, hogy rossz hatással van ez a fejlődésére? Milyen következményei lehetnek a sorozatos füllentésnek? Mit tegyünk, ha rendszeressé válik a füllentés? Milyen ára van igazmondásnak és annak, ha kicsit szépítünk a valóságon?

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya apa baba család cuki gyerek gyerekek játék

Szótár

Esküvőhelyszín Budapesten

Ha most készültök összekötni az életeteket, akkor bizonyára már tudjátok, hogy az... Tovább

Rendezvényhelyszín Budapest

Egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten a város központjában helyezkedik el, mégis... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes