notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Gyerek-Portál.hu videógalériája, nézzétek meg ti is a jobbnál jobb videókat!

kapubanner
kapubanner
kapubanner

Videó galéria

A Gyerek-Portál.hu videó galériája. Videók minden mennyiségben, kicsiknek és nagyoknak, illetve anyukáknak egyaránt. Böngéssz te is nálunk, nézz meséket a gyermekeiddel :)

Állatok gyerekekkel

Állatok gyerekekkel

Kisgyermekek állatokkal. Vicces, kedves, szívmelengető videók. Nézd meg, hogyan élvezik a kisgyermekek az állatok közelségét!

Anya, anyu, anyuci

Anya, anyu, anyuci

Az anyasággal, az anyákkal kapcsolatos videók.  láthatók itt.  Sok-sok lélekemelő pillanat.  Hiszen "Anya csak egy van"  Néha majd elvetjük  a sujkot, s nevettetünk is!

Babucik

Babucik

Mindenféle kedves videó, melyben kisbabák a főszereplők. A mindennapok egyszerű és mégis nagyszerű pillanatai. Találsz itt majd mindenfélét, nevetést, sírást, játékot,...

Élet a családban

Élet a családban

Mindenféle videófilmeket láthatsz itt, amelyek a családdal kapcsolatosak.  Néha vidám, néha szívbemarkoló. Néha kemény, néha egészen lágy!  De mindegyik filmnek a főszereplői gyerekek, s az életük a családban.

Gyerekek és a sport

Gyerekek és a sport

Már egészen kicsi korban jó elkezdeni sportolni.  Bár ilyenkor még több-kevesebb a sikerélmény.  Édes kis sporttal kapcsolatos videókat gyűjtünk ide nektek! 

Gyerekek és a zene

Gyerekek és a zene

Érdekes, szép, néha mulatságos videókat láthattok itt, melyben természetesen most is gyerekek szerepelnek.  De most a másik főszerepet a zene kapta. 

Ikrek

Ikrek

Ikrekről készült kedves videók. Mindenféle videót láthatsz itt, melyben ikergyermekek szerepelnek. Néhol a hasadat fogod majd a nevetéstől, máskor bepárásodik a szemed.

Táplálkozunk - eszik a baba

Táplálkozunk - eszik a baba

Itt most kedves, vicces, néha tanulságos, gyakran bolondos videókat nézhetsz meg arról, hogyan esznek a gyerekeink.  Ugye milyen ismerős jelenetek? 

1

címkék: anya, anyaság, apa, baba, baba várás, betegség, család, cuki, egészség, egypetéjű, fejlesztő, finom motorika, fotó, gyerek, gyerekek, gyereknevelés, háziállat, ikrek, iskola, játék, kétpetéjű, kisbaba, kisbabád, kisfiú, kislány, kreatív, megszületett, mese, mozgás, naptár, népmese