A Gyerek-Portál.hu videógalériája, nézzétek meg ti is a jobbnál jobb videókat!

kapubanner
kapubanner
kapubanner

Videó galéria

hirdetes

A Gyerek-Portál.hu videó galériája. Videók minden mennyiségben, kicsiknek és nagyoknak, illetve anyukáknak egyaránt. Böngéssz te is nálunk, nézz meséket a gyermekeiddel :)

Állatok gyerekekkel

Állatok gyerekekkel

Kisgyermekek állatokkal. Vicces, kedves, szívmelengető videók. Nézd meg, hogyan élvezik a kisgyermekek az állatok közelségét!

Anya, anyu, anyuci

Anya, anyu, anyuci

Az anyasággal, az anyákkal kapcsolatos videók.  láthatók itt.  Sok-sok lélekemelő pillanat.  Hiszen "Anya csak egy van"  Néha majd elvetjük  a sujkot, s nevettetünk is!

Babucik

Babucik

Mindenféle kedves videó, melyben kisbabák a főszereplők. A mindennapok egyszerű és mégis nagyszerű pillanatai. Találsz itt majd mindenfélét, nevetést, sírást, játékot,...

Élet a családban

Élet a családban

Mindenféle videófilmeket láthatsz itt, amelyek a családdal kapcsolatosak.  Néha vidám, néha szívbemarkoló. Néha kemény, néha egészen lágy!  De mindegyik filmnek a főszereplői gyerekek, s az életük a családban.

Gyerekek és a sport

Gyerekek és a sport

Már egészen kicsi korban jó elkezdeni sportolni.  Bár ilyenkor még több-kevesebb a sikerélmény.  Édes kis sporttal kapcsolatos videókat gyűjtünk ide nektek! 

Gyerekek és a zene

Gyerekek és a zene

Érdekes, szép, néha mulatságos videókat láthattok itt, melyben természetesen most is gyerekek szerepelnek.  De most a másik főszerepet a zene kapta. 

Ikrek

Ikrek

Ikrekről készült kedves videók. Mindenféle videót láthatsz itt, melyben ikergyermekek szerepelnek. Néhol a hasadat fogod majd a nevetéstől, máskor bepárásodik a szemed.

Táplálkozunk - eszik a baba

Táplálkozunk - eszik a baba

Itt most kedves, vicces, néha tanulságos, gyakran bolondos videókat nézhetsz meg arról, hogyan esznek a gyerekeink.  Ugye milyen ismerős jelenetek? 

1
hirdetes

címkék: anya, anyaság, apa, baba, baba várás, betegség, család, cuki, egészség, egypetéjű, fejlesztő, finom motorika, fotó, gyerek, gyerekek, gyereknevelés, háziállat, ikrek, iskola, játék, kétpetéjű, kisbaba, kisbabád, kisfiú, kislány, kreatív, megszületett, mese, mozgás, naptár, népmese
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.