Babaápolási termékeket teszteltünk!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Az anyukák ebben a babaápolási termékben bíznak

K.A.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Milyen babaápolási termék lehet a legjobb a kicsiknek?

Itt a friss babaápolási termékek tesztjének eredménye!

A gyengéd ápolás alapja a szeretet és az odafigyelés. Tesztünkre olyan anyukákat hívtunk el, akiknek babái merőben különböznek egymástól.

 

Vanessza: 2 hónapos, érzékeny a popsija és hidegben nagyon száraz és olykor piros foltos lesz a bőre.

Benjámin: 1 hónapos, már most látszik, hogy nagyon hajlamos a bőre a kiszáradásra.

Zsani: 1,5 hónapos, jobban szeret zuhanyozni, mint fürdeni, mert fürdés után rendszeresen húzódik a bőre.

hirdetes

 

Az anyukáknak a teszt során 2 hazai drogéria népszerű termékeit adtuk oda tesztelésre: egyik hónapban az egyik márkát, másikban a másik termékcsaládot kellett használniuk. A vizsgálat során mindhárom baba esetében egyöntetűen a babylove család készítményeit hozták ki győztesnek és az alábbiak szeint összegezték az eredményeket.

 

Vanessza: „A babylove termékek már az első héten látványos javulást hoztak az életünkbe. Az érzékeny popsira a ligetszépeolajat és copaitba olajat tartalmazó törlőkendőt használtuk és már az 3-4 nap után láthatóan csökkent a kipirosodás. Annyira megörültem, hogy utána olvastam ennek az árucikknek és kiderült, hogy még az ekcémás bőrre is kiváló! Ugyan addig nem szeretnénk eljutni, de jó tudni, hogy van alternatíva, ami tényleg nem szárítja annyira az érzékenynél is érzékenyebb bababőrt.”

 

Benjámin: „Örömmel vettünk részt a tesztelésen, mert már napi szinten fejfájást okozott a kipirosodott, húzódó, száraz bőr. Féltünk, hogy komolyabb probléma is lehet belőle, ezért lelkesen vágtunk bele a babylove zsálya és mandulaolajat és E-vitamint tartalmazó ápoló babaolajának kipróbálásába. Beni bőre már 2 nap után olyan volt, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Megmondom őszintén, hogy nem szívesen váltottam át a másik bolt, különböző teszt készítményére. Kicsit csaltunk is, mivel 1 hét után a hasonló babaolaj nem hozott látható eredményt, sőt visszaállt az eredeti száraz állapot, áttértünk újra a babylove-ra.”

 

Zsani: „Állandó problémánk volt a kádas fürdés utáni nyüszögős, rosszkedvű sírás. Ezért kezdtünk el zuhanyozni. A kipróbált termékeket először zuhany mellett kezdtük használni és ahogy láttam, hogy a babánk közérzete láthatóan javul, szépen lassan áttértünk a kádas fürdésre. A nálunk bevált készítmények a babylove termékei voltak. Zuhanyzáshoz a tusfürdő és sampon kombinációt használtuk, a fürdéshez pedig a szenzitív babafürdetőt.”

 

Nem reklámnak szántuk a tesztet. Kíváncsiak voltunk. Hogy milyen alternatívák léteznek, gyakorló anyukák véleménye, tapasztalatai alapján arra, hogy ne kelljen sok ezer forintokat fizetni egy-egy igazán kímélő, bababarát termékért. Minket meggyőzött. Örömmel ajánljuk nektek is!

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság baba betegség család egészség gyerek kisbaba kisbabád kisfiú kislány megszületett tanács újszülött

Szótár

Reggelizőhely Budapesten

A PRE-GO a legjobb reggelizőhely Budapesten, ahol isteni kávékat, finom péksüteményeket, fitt... Tovább

Esküvőhelyszín

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása a legfontosabb feladat a szervezés során, hiszen... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes