notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Trilógiává bővült a Bridget Jones film, kalandozzuk köztük

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Bridget Jones babát vár

A Bridget Jones sorozat immár trilógiává bővült, és nők millióit vonzza újra a mozikba. Hisz oly sokan szívükbe zárták, ezt a csetlő-botló, a boldogságot és szerelmet folyton kereső szingli lányt.

Trilógiává bővült a Bridget Jones film, kalandozzuk köztük

Az első rész korszakalkotó

Az első részben végigkísértük hősnőnket  (Renée Zellweger) a karrierépítés rögös útján, valamint a szerelem utáni vágyakozásában. A film végére a folyton merev, túl komoly Mark Darcy egy új napló vásárlásával vet véget a parlagon töltött éveknek. Hogy a szálak kellő képen bonyolódjanak, nem maradt ki a képből a szerelmi háromszög harmadik szereplője sem, Daniel Cleaver (Hugh Grant). Az arogáns nőcsábász csúnyán felülteti a mi Bridget-ünket, így az őt elöntő önsajnálatból ép időben húzza ki Mark, azzal, hogy „Úgy szereti, ahogy van”!

hirdetes

Trilógiává bővült a Bridget Jones film, kalandozzuk köztük

Mindjárt megőrülök!

A második részben hóemberes pulóverben pózolva jelenik meg az álompár. Bridget immár hat isteni hete a tökéletes Mark Darcy barátnője, és még álmodni sem tudna szebb időszakot az életében. Ám nem túl jól alakulnak a dolgok, a féltékenység közéjük áll. Szakítanak, és Bridget próbál csak a munkájára koncentrálni. Új rovatot kap a tv-nél ahol dolgozik. A Laza Kalauz világjáró magazinban nem más lesz a párja, mint Daniel Cleaver, s immár adott is a biztos bonyodalom. Elrepülnek Thai-földre ahol hősnők majdnem bebújik Cleaver ágyába, de csak majdnem. Viszont az őt kísérő barátnőjének pasija drogot rejt bőröndjébe, így letartóztatják, börtönbe kerül, ahonnan természetesen a sztárügyvéd Mark Darcy szabadítja ki. A szerelem nem ismer határokat! Boldog hapy and a vége, csak a puccos esküvő hiányzik a végéről.

Trilógiává bővült a Bridget Jones film, kalandozzuk köztük

Ebben részben is minden benne van, amit az első kettőben imádtunk.  Hősnőnk negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hír produceri munkájára koncentrál, régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Színre lép a szőke herceg fehér lovon. Aki inkább barna, és úgy udvarol, mint még soha senki. Rózsaszín felhő Bridget feje felett, és két csík a terhes teszt eredményeként, ami ezután következik. No meg a dilemma, hogy ki is az apa? Hogy ez számunkra is kiderüljön, üljünk be egy moziba, és izguljuk végig ezt a romantikus zenékkel aláfestett szerelmes vígjátékot.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Őszi wellness

Az őszi wellness számos előnnyel bír, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk el egy kis... Tovább

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra
család