notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Túrbózd fel a gyerekszobát!

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner

Túrbózd fel a gyerekszobát!

Tutyus

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden felnőtt vágyik egy idő után némi változásra. Na de, amikor a gyerek arra kéri szüleit, hogy teremtsenek neki új szobát, vonakodva hátrálunk ki az új feladat alól, pedig a változás, a gyereknek is jár! Persze most ha nem is egy új szobához adunk ötleteket megmutatjuk, miként varázsolhatsz te magad is új hangulatot a lurkó birodalmába. smiley

Gyerekszoba

Táskatartó

Szerintem minden családban megvan az a probléma, hogy az iskolás gyermekek épp az ajtó elé dobják le hazaérve az iskolatáskát. Így amikor megpillantottam ezt a képet, tudtam, hogy felteszem, pedig ez nem kimondottan gyerekszobába való. Ne de ugye milyen ötletes?

 

Gyerekszoba

Ping pong világítás

Ha a gyermek új világítást kér. Nem kell hozzá más csak egy sor karácsonyfaégő és az égő számával megegyező mennyiségű ping pong labda. Ahhoz, hogy ilyen jól mutasson, mindenképp színes égősorral kell, hogy készítsd. Remekül mutat majd a gyermek ágya felett, vagy csak az ajtaja köré tekerve.

 

 

Konnektor zár

Ha te is utálod a csupasz konnektort, akkor íme, egy remek ötlet arra, hogy eltakard. A másik előnye, hogy kisgyermek zárnak is tökéletes. Természetesen ez a fotó csak irányadó ötlet. Használjuk a fantáziánk.

 

 

Tenyérlenyomatos falikép

Ezt akkor ajánljuk neked, ha szereted a személyes dekorációkat. Nincs is másra szükség, csak néhány egyforma méretű vászonra, és némi színes festékre. Meglátod, a gyermek is nagyon fogja élvzni, hogy a tenyérlenyomata díszítheti a falat.

 

Gyerekszoba

Organza plüsstartó

Mekkora gondot szokott okozni a gyermekszobában lévő a töménytelen plüss az elpakolása. Egy egyszerű organza anyag segítségével, ennyire egyszerű a megoldás. Ha tehetjük, a gyermek falszínével megeggyező színű anyagot válasszunk.

 

Forrás: Pinterest

hirdetes
További cikkek ebben a témában
gyerek gyerekek kisfiú kislány kreatív

Szótár

Gyerekbarát wellness szálloda

Gyerekbarát wellness szálloda, ha a tökéletes családi nyaralás a cél Ha egy hamisítatlan,... Tovább

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 214

Átlagos értékelés: 4.7