Mutatunk néhány különleges programot a téli szünetre!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Izgalmas családi programok a téli szünetre

LK

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A téli szünetben nem szabad, hogy a gyermekek az egész napot a TV és a telefon társaságában töltsék. A következő programok remek lehetőségeket biztosítanak arra, hogy a család minőségi időt töltsön együtt a téli szünet alatt is! 

Mutatunk néhány különleges programot a téli szünetre!

Összegezzétek az elmúlt évet és készüljetek fel az újra

Érdemes ilyenkor leülni egy kicsit a gyerekekkel, és átgondolni, hogy mi is történt az elmúlt évben. Ha van rá lehetőségeket, készítsetek egy albumot, amiben beleteszitek a kedvenc fotóitokat az elmúlt évről, és írjátok le a történetét. Pár év múlva igazi élmény lesz visszanézni a fotókat és elolvasni a történeteket! A visszaemlékezés mellett tervezzétek meg a következő évet is! Beszéljétek át a következő év lehetőségeit, tervezzétek meg a nyaralás részleteit. A következő évben pedig segítsétek egymást abban, hogy mindenki elérje a céljait!

hirdetes

 

Válasszátok az aktív pihenést

Az utóbbi időben egyre nagyobb a népszerűsége az aktív pihenésnek, hiszen egyre többen kezdik felismerni azt, hogy mennyire fontos az élmények szerzésre, emellett pedig a rendszeres mozgás az egészségünk megőrzése érdekében. Az aktív pihenés lehetőséget ad arra, hogy kiszakadjatok a megszokott környezetből, új helyeket ismerjetek meg, és mellette pihenjetek egyet, így újult erővel, testileg-lelkileg feltöltődve vághattok bele az új évbe.

 

A Zichy Park Hotel egy olyan vidéki szállás, ahol a wellness élmények, a gasztronómiai különlegességek mellett aktív pihenési lehetőségek várják a vendégeket. A Bikácson található szálloda minden korosztály számára színes programlehetőségekkel készül.

 

Játsszatok közösen

Nem kell gyermeknek lenned ahhoz, hogy élvezd a játék örömét! Egy társasozás remek program lehet a család minden korosztályának, és garantáltan közelebb fog hozni egymáshoz titeket! Érdemes olyan játékokat választani, amik fejlesztik a gyermekek készségeit, de a szülők is élvezhetik.

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek... Tovább

Alkalmi ruha

Az alkalmi ruha egy különlegesebb ruhadarab, mint a hétköznapi öltözék. A tökéletes alkalmi... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes