Dubstep, Adilyn Malcolm és Michael Jackson

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Hihetetlen tehetség a kislány - Michael Jacksontól tanult!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Van, akinek a tehetsége már egészen kicsi korban is megnyilvánul – legyen szó művészetekről, vagy bármi egyébről. Aki már gyerekként táncolásra adja a fejét, az bizony kemény fába vágja a fejszéjét. Nem úgy Adilyn Malcolm, aki hihetetlen szorgalmával és akaraterejével azonnal kitűnt kortársai közül!

Adilyn Malcom, a szupertehetség

 

A 12 éves kislány igazi mai tini:  tudását jórészt a Youtube-ról szedte össze. Míg mi annak idején egymástól, vagy esetleg egy idősebb társunktól tanulhattunk ilyesmiket, addig ő már a XXI. század gyermekeként a Youtube-on és hasonlókon nő föl. Nincs is ezzel semmi gond, ha mértékkel használja az ember lánya, meg persze az sem mindegy, mire. Nos, Adilynnek – úgy tűnik – sikerült egy csapásra híressé válnia azzal, hogy megtanult a dubsteppet, melyről sokaknak azonnal Michael Jackson ugrik be. 

hirdetes

 

 

A kislány milliószor megnézte újra és újra a videókat, melyeknek Michael Jackson egyik úm. utódja, Marquese Scott volt a főszereplője, és milliméterről milliméterre megtanulta a mozdulatokat. Bármiféle kiegészítő vagy egyéb nélkül csinálja meg ugyanazt, mint amit a néhai énekes, vagy az amerikai táncos.

 

 

LAPOZZ A TÖBBI ÉRDEKESSÉGÉRT!

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Mit tehetsz, hogy gyermeked felelős felnőtté váljon

2018-02-21

Mit tehetsz, hogy gyermeked felelős felnőtté váljon

Szülőként mindent meg szeretnél adni gyermekednek, hogy teljes életet éljen és később felelős felnőtt váljon majd belőle. Sokszor azonban nem tudjuk eldönteni, mivel is nevelhetjük gyermekünket felelősségre. Néhány haszno tanács szülőknek, hogy mit tehetnek annak érdekében, hogy gyermekünk felelős felnőtté váljon.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa család cuki fejlesztő gyerek gyerekek iskola kisfiú kislány kreatív nevelés tanács tanulás videó

Szótár

hétvégi gyerekprogram

A hétvégi gyerekprogram segítségével kitűnően szórakozhatunk mi is és gyermekeink is a... Tovább

Családi pihenés télen

Egy családi pihenés télen remek lehetőségeket kínál arra, hogy a család minőségi időt... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes