notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 születésnapi zsúr játék ötlet 5 éves gyerekeknek: születésnapi zsúr játék ötletek kicsiknek, születésnapi zsúr játék ötlet ovodásoknak

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

5 születésnapi zsúr játék ötlet 5 éves gyerekeknek

VN

Születésnapi zsúrt szeretnétek szervezni ovis, körülbelül 5 éves gyerekeknek? Az alábbi cikkben mutatunk néhány játékötletet, amikkel még fergetegesebb lehet a zsúr. Leginkább 5 éves gyerekekre vannak szabva ezek a játékok, de kicsit kisebbeknek vagy nagyobbacskáknak is jók lehetnek. 

5 születésnapi zsúr játék ötlet

1. Lufihajigálás szülinapi zsúrokra

A lufihajigálás egy klasszikus játék, amely mindig sikert arat a gyerekek körében. Vásárolj vagy fújj fel színes léggömböket, majd hagyd, hogy a gyerekek vadul hajítsák egymásra. A cél az, hogy a léggömbök ne essenek le a földre. Az utolsó álló gyerek lehet a győztes, és jutalmat kaphat, például egy kis ajándékot vagy édességet.

hirdetes

2. Ásd  ki a rejtett kincset – szülinapi zsúrok egyik legkedveltebb játéka

Ez a játék fantasztikus kreatív kihívás a kicsiknek. Rejts el néhány apró kincset (például cserépdarabokat vagy színes gyöngyöket) egy homokozóban vagy kertben. Adj a gyerekeknek kis műanyag kiegészítőket, mint például homoklapátokat és vödröket, majd engedd, hogy keresgéljenek a rejtett kincsek után. Aki a legtöbbet találja meg, az lehet a nyertes.

3. Léggömb-állatok készítése a szülinapi zsúrokon

A 5 éves gyerekek nagyon szeretnek alkotni, ezért lehetőséget adhatsz nekik arra, hogy saját léggömb-állatokat készítsenek. Vásárolj nagy méretű léggömböket, festékkel, ceruzával és matricákkal pedig hagyd, hogy a gyerekek elkészítsék saját léggömb-állatukat. Ezután játszhattok azzal is, hogy ki tudja a legtávolabb repíteni a léggömböket.

4. Kincsvadászat a szülinapi zsúrokon

A kincsvadászat mindig sikeres születésnapi játék. Rejts el kincseket (például apró édességeket vagy játékokat) a kertben vagy a házban, majd adj a gyerekeknek térképet vagy utasításokat, hogy megtalálják a kincseket. Figyelj arra, hogy a kincsek megtalálása könnyű legyen a kisgyermekek számára.

5. Ügyességi vetélkedő gyerekzsúrokon

Szervezz egy egyszerű ügyességi vetélkedőt, amely során a gyerekek különböző feladatokat hajtanak végre, például ugráljanak hosszú kötéllel, dobjanak célba labdával, vagy próbáljanak ki egyensúlyozó játékokat. Az ügyességi feladatokat a gyerekek korának megfelelően válaszd ki, hogy mindenki számára élvezetes és kihívást jelentő legyen.

És végezetül pedig egy gyerekzsúrról sem maradhat el a torta! Kedvenc mesehős, állatka, sport, tündérke, manó, különleges színek, vagy bármi más? A Marangola Desszertpark a legszebb és legfinomabb születésnapi tortát készíti el a nagy napra, aminek mindenki örülni fog!  
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Wellness hétvége babával

Wellness hétvége babával Ha wellness hétvégére indultok a picivel, nincs tökéletesebb... Tovább

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai közelebb kerüljenek... Tovább

Tovább a lexikonra
kisbabád