notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A gyerekek választottak karácsonyi ajándékot anyukájuk és az ő álom ajándékuk között

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner

Gyerekek választottak saját álom ajándékuk és anyukájuk ajándéka között...

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szegény családból származó gyerekeket kértek meg, hogy mondják el milyen ajándékot szeretnének Karácsonyra, majd hogy édesanyjuk mit szeretne. Választaniuk kellett a kettő közül, és ők… Ezen elakad majd a szavad <3

Gyerekek szerint a jó karácsonyi ajándék

A Metro atlantai (Georgia állam) gyerekek nagy része szegény családból származik, sokuknál még fenyőfa sem áll Karácsonykor, mert nem engedhetik meg maguknak. Az UP TV, egy amerikai televíziós csatorna tett egy próbát, ahol a gyerekek elmondhatták mi az, amire igazán vágynak, milyen ajándékot szeretnének kapni Karácsonykor. Majd megkérdezték tőlük mi az, amit az anyukájuk szeretne kapni.

 

Egy kis idő múlva megérkezett először a saját álom ajándékuk, majd később anyukájuk álom ajándéka is az asztalra. A gyerekek nagyon boldogok lettek. Viszont a következő kérdéstől már alább hagyott a boldogságuk… Csak egy ajándékot választhatnak és csak egyet vihetnek haza a kettőből. Melyik lenne az? Hosszas gondolkodás után minden gyerek ugyanazt választotta… A következő oldalon el is mondom melyik az. Nagyon meg fogsz hatódni!

Gyerekek szerint a jó karácsonyi ajándék

Elképesztő a gyermekek döntése! Minden gyerek az anyukáját akarta boldoggá tenni és neki akart meglepetést okozni, így a sajátjáról lemondott és az édesanyjáét választotta. Mivel nagyon nehéz körülmények között élnek, így megértették, hogy a család a legfontosabb, ezek pedig csak tárgyak, játékok. Nagyon megható, amikor az anyuka megtudja, hogy melyiket választotta gyermeke... Ha ezek a gyermekek képesek voltak lemondani álmaik ajándékáról, mi is képesek vagyunk megtenni ezt legalább egyszer egy évben. Nézd meg a próbatételt ebben a videóban:

 

hirdetes
További cikkek ebben a témában
anya család gyerekek

Szótár

Hemangióma - Mit jelent?

A Hemangióma  (haemangioma) a vérereket képző szövet jóindulatú... Tovább

Gyerekbarát wellness szálloda

Gyerekbarát wellness szálloda, ha a tökéletes családi nyaralás a cél Ha egy hamisítatlan,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 237

Átlagos értékelés: 5.0