Kreatív reggeli ötlete, kisikolások számára

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Reggeli ötletek kisiskolások számára

Tutyus

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden kisgyermek rémálma az az, hogy korán kell kellenie. Ha iskolába jár, akkor ez sajnos elkerülhetetlen. A szülők rémálma pedig az, hogy ilyenkor egy pár falat reggelit a gyermekébe tuszkoljon. Sokszor okoz fejtörést, hogy mi is legyen a gyermek reggelije, amit csak gyorsan bekap és tudjuk evett eleget ahhoz, hogy az első két óráját ne korgó gyomorral ülje végig. Cikkünkben most bemutatunk, néhány könnyen elkészíthető, de egészséges ételt, melyekért biztosan kiugrik a gyermek az ágyból!

Szendvicsek

Szendvics újragondolva


Készítsünk hagyományos hozzávalókból szendvicseket. Dobjuk be a gyermekünk kedvenc figuráját. Kicsit morbid, de nagyon fogja szeretni, hogy egyenként falhatja el a részeit.

 

Szendvicsek

Vicces palacsinták


Készíts egyszerű amerikai palacsintát, majd a gyerkőc kedvenc gyümölcsével dobd fel. A siker garantált lesz! Természetesen a sima, hagyományos palacsintából is ugyanilyen cukiságok születhetnek.

hirdetes

 

 

Tükörtojás újragondolva

 

Gondoltad volna, hogy megannyi figurát készíthetsz egy egyszerű tükörtojásból? Nos ha nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld valamelyiket. Ha a csemete szereti a tojást, akkor ezeket a reggeliket habzsolni fogja.

 

 

Gyümölcsös finomságok

 


Ha nem szereti a gyerek a gyümölcsöt, akkor most biztosan megkedveli, ezzel a körítéssel! Reggelire legjobb választás leget az alma, babán és az eper. Figyelj oda, hogy ne csak ezt egyen a gyerek, egy-két kekszet is rakj a tányérjára.

 

 

 

Egyéb ínyencségek, melyek nem igénylik, hogy konyhatündér légy!

 

 

Ahhoz, hogy elkészíts egy-egy izgalmas reggelit csemetéd számára, némi fantáziával kell, hogy rendelkezz. Amennyiben ez nem a te területed, interneten rengeteg ötletet találhatsz. Természetesen nem csak gyümölcsökből, palacsintákból és szendvicsekből lehet ötletet meríteni. A lehetőségek tárháza igen nagy.

 

 

Képek forrás: Pinterest

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Miről árulkodik a gyerekrajz?

2017-12-10

Miről árulkodik a gyerekrajz?

A gyerekrajzok elemzése a gyerekpszichológia egyik legérdekesebb és legfontosabb gyakorlata. A gyerekek rajzoltatásával betekintést nyerünk a kicsik és nagyok lelki eseményeibe. A rajzolás segít a gyerekeknek feldolgozni a velük történt eseményeket.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya gyerek iskola kreatív

Szótár

Hiperaktivitás

A hiperaktivitás  A szó jelentése "túlműködés",... Tovább

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes