notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az őszi-téli időjárás nehezíti a gyermeknek szervezett szórakozási lehetőségeket? Léteznek olyan programok kisiskolásoknak, amelyek az időjárástól függetlenül nagyszerű élményeket jelenthetnek!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Programok kisiskolásoknak, amiknek a rossz idő sem szabhat gátat

CZs

Az iskolaidőszak kezdetével a gyermek még inkább igényelheti a kikapcsolódást, játékot és szórakozást. Nem is csoda, hiszen nehéz megszokni az iskolapadban töltött napokat a nyári szünidő után. A szülőknek sincs könnyű dolguk, az időjárás kiszámíthatatlansága nehezíti a programok tervezését, amelyekre leginkább hétvégén kerülhet sor. Szerencsére léteznek olyan programok kisiskolásoknak, amelyeket nem befolyásol a szakadó eső, vagy az erős szél, és a gyerekek is nagyszerű élményekkel gazdagodhatnak.

Legjobb őszi-téli programok kisiskolásoknak

2017-es őszi mozi, színház, cirkusz programok

A gyerekek imádják a rajzfilmeket, így egy délutáni mozizásra biztosan kaphatóak. A színházak is játszanak különféle gyermekeknek szóló darabokat, amelyek nem csak a kicsiknek, de szülőknek is izgalmasak lehetnek. Egy cirkuszi látogatás igazi felejthetetlen élmény, hiszen egy előadás a fiúk és a lányok számára egyaránt érdekes. A bohócok, bűvészek, artisták és a különféle állatok produkciója lélegzetelállító lehet.

hirdetes

Múzeum, kiállítás gyerekeknek

A múzeumok és kiállítások programtárában biztosan találhatsz a gyerkőc érdeklődési körének megfelelőt. A fiúk gyakran rajonganak a mozdonyokért, így biztosan szívesen megnéznének néhány kiállított darabot, esetleg ülnének a mozdonyvezető fülkéjében. Azonban könnyedén választhatsz olyan kiállításokat is, amiket a kislányok és a kisfiúk is élvezhetnek.

Programok kisiskolásoknak

Játszóházak, sportesemények akár az őszi szünetben is

A fedett játszóházakban a gyerekek nem csupán nagyokat szaladgálhatnak, de új barátokat is szerezhetnek. A sporteseményeken átélhetik a szurkolás valódi élményét, esetleg kedvet kaphatnak a játékhoz is, így szívesen kezdhetnek el ők maguk is sportolni. Fogjatok össze a barátokkal, osztálytársak szüleivel, és vigyétek el a gyerekeket közösen!

Uszodák, aquaparkok

A nyári strandolás élménye köszönhet vissza az uszodák és aquaparkok kipróbálásakor, ráadásul kicsiknek és nagyoknak is nagyszerű szórakozást jelenthetnek. Remek választások, ha különböző korú gyermekek vannak a családban, hiszen a kisebb medencékben a picik is szívesen pancsolnak, a nagyobbak jókat csúszdázhatnak. A fáradtság garantált, ahogyan a szórakozás is!

 

Legjobb őszi-téli programok kisiskolásoknak

Otthoni programok

Ha a család nem szeretne minden hétvégén kimozdulni, akkor otthonotokban is számtalan szórakozási lehetőséget találhattok ki. Egy közös társasjáték, rajzolás, esetleg kézműveskedés nagyszerű kikapcsolódást jelenthet, de a gyermekek besegíthetnek sütés-főzés közben is. A kreativitást igénylő feladatok fejlesztik a csemeték képességeit. Ha a gyermek egyik barátját, osztálytársát is áthívjátok magatokhoz, együtt még jobban szórakozhattok.

Számos lehetőség közül választhatsz akkor is, ha a kisiskolásnak valamilyen délutáni különórát keresel. Ha olyanra esik a választásod, ami iránt a gyermek is különösen érdeklődik, és szívesen foglalkozik vele, akkor nem esik majd nehezére részt venni a foglalkozásokon. Játszva tanulhat, barátokat szerezhet, és könnyedén gazdagíthatja képességeit a sportnak, zenének, vagy művészeti programoknak köszönhetően.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Lakástakarítás Budapest

Minél nagyobb a család, annál gyakrabban kell a lakást takarítani. A... Tovább

Tovább a lexikonra
anyaság család gyereknevelés iskola sport tanács