notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Remek szórakozások apával!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Programok Apával - Ötletek nem csak Apák Napjára!

Rezsóanyu

Hazánkban még nem régóta ünnepeljük az apák napját.  Pedig szerintem kellene.  Manapság egyre nagyobb szerep jut a gyereknevelés területén az apukáknak, sőt sokszor apuka marad otthon a gyesen.

 

Ezen a különleges napon a gyerekek megmutathatják az apukájuknak, hogy mennyire szeretik és tisztelik!  (Remélhetőleg nem csak ezen a napon.)

 

Apával sok szórakoztató dolgot lehet csinálni!

Legyen ez egy olyan nap, amit együtt tölt a család remek szórakozással! 

 

Hogy mivel töltsétek ezt a napot?  Természetesen erre is van tippünk!

 

Menjetek bowlingozni!

Azt hiszem, hogy ez egy remek ötlet, hiszen kortól és nemtől függetlenül mindenki szereti. Nagyon szórakoztató és mozgalmas.  A kisgyerekeknek pedig külön öröm, ha apa tanítja őket a bowlingozás rejtelmeire.

hirdetes

Nagyszerű program, ha valamiért épp nem tudtok a szabadban lenni!

 

Biciklizzetek együtt!

A biciklizés remek szórakozás azoknak, akik az egészséges életmód hívei, és szívesen bicikliznek.   Izgalmas és jó kaland apával (de legjobb az egész családdal együtt) biciklizni, akár egy tó körül, vagy az erdőben.

 

Apával sok szórakoztató dolgot lehet csinálni!

Menjetek horgászni!

Szinte minden férfi szerint az egyik legjobb időtöltés a horgászat, és ez alól az apukák sem kivételek. Mi lehet élvezetesebb és pihentetőbb, mint a gyerekkel ülni a vízparton, és megcsodálni a gyönyörű természeti tájat?

 

Nézzetek filmet!

Az a legolcsóbb módja annak, hogy megünnepeljük Apák napját, ha otthon leheveredünk együtt a kanapéra, s egy jó kis filmet megnézünk együtt.

Amire szükséged van: egy családi film, popcorn, üdítő és persze az apukáknak egy jó hideg sör.  Egy egyszerű mód, hogy a család egy kellemes estét töltsön együtt!

 

Focizzatok!

Általában az apukák szeretik a labdajátékokat.  Gazdaságos családi program: otthon vagy a közeli parkban játszotok egy remek családi focimeccset!

 

 

Apával sok szórakoztató dolgot lehet csinálni!

Menjetek túrázni!

Ha apa sportos és szereti a kirándulásokat, akkor remek program a családnak.  Minden szempontból tökéletes, hiszen együtt a család, kint vagytok a szabad levegőn és még mozogtok is!

 

Alkossatok együtt valamit!

 A játék nem az egyetlen dolog, ami apa csinálhat a gyerekekkel együtt. Például, aki képes létrehozni valamit, annak a gyerekek segíthetnek ebben. Ha az apukád egy ezermester, akkor biztosan imádni fog egy ilyen programot.   

 

 

 

Lényegében teljesen mindegy, hogy mit csináltok! Az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat az apukátokkal!  Semmi nem helyettesítheti a közös emlékeket, a boldogan együtt töltött időt!

Ti mivel töltitek az időt az apukátokkal?

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Őszi wellness

Az őszi wellness számos előnnyel bír, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk el egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra
gyerek gyerekek