notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pocakfestés - Te engednéd, hogy festővászonnak használják a hasadat? ;)

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Pocakfestés az új divat ;)

Rezsóanyu

A gyerekeknél jó ideje nagy divat az arcfestés.  Valamiért szeretünk magunkra pingálni.  Hogy miért van ez?  Nem tudom.  De miért kellene ebből kimaradni a kismamáknak?  Szerintem nagyon ötletes és kreatív!

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Őszintén megvallom, nekem nagyon tetszik!  Szerintem minden leendő édesanya büszkén mutogathatja a pocakját, mert egy (vagy több) csoda lakik benne, s ez valami gyönyörű!

 

Elnézegettem a képeket, s számomra némelyik egészen fantasztikus, hiszen mindegyik kép mögött egy külön történet, egy álom van.

 

Először a my little sweet-pea oldalon talált képek fogtak meg, de ahogy elkezdtem kutakodni, rengeteg csodálatos képet találtam kismamák domborodó pocakjáról.

hirdetes

 

Én üdvözlöm az ötletet, mert szerintem a babavárás egy olyan dolog, amit számtalanszor ünnepelni, mutogatni kell, s büszkének kell lenni rá!  wink

 

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Az egyik művész maga is kétgyermekes édesanya. A pocakfestés lehetővé teszi számára, hogy szabadon kifejezze magát, de közben szórakozzon és pihenjen is. 

 

A mű elkészülte kb 2 órát vesz igénybe, s persze nem mindig egyszerű, mert sokszor már a baba rugdosása megnehezíti a festést.  De végülis ettől jó az egész, nem?  cheeky

 

Az anyukák egy fotót is kapnak az elkészült műről, melyet eltehetnek emlékbe.

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Bevallom, nekem a fenti kép lett a kedvencem.  Ha tehettem volna, biztosan én is csináltattam volna ilyen képet!  wink

 

Emlékeztek, régebben minden kismama bő ruhákban járt, hogy eltakarja a nagy kerek hasát?!   Ma már ez kissé másként van. A nők előszeretettel bújnak szűk ruhákba a várandósságuk ideje alatt is, hogy megmutassák milyen gyönyörűek a domborodó pocakjukkal. 

Talán ezért is születtek ezek a képek is.  Szívesen festjük meg a hasunkat, mert büszkék vagyunk rá!  Miért is ne lennénk?  heart

 

 

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

„Szeretem, hogy minden kép mögött egy külön történet van. Már több mint 130 pocakot festettem, és igazán jó tapasztalataim vannak. Szeretem a munkámat, és ez lehetővé teszi számomra, hogy egy olyan anya lehessek, aki megél abból, hogy otthon dolgozik. Terhesség az egyik legkülönlegesebb alkalommal egy pár életében, és azt hiszem, hogy ha valamit lehet tenni, ami elősegíti, hogy a várandóság még szebb legyen, akkor azt meg kell tenni megkérdőjelezés nélkül.”

- nyilatkozta az egyik művész.

 

A festék, amit a művészek használnak, csakis bőrbarát alapanyagokból készült és nem károsítja a mama illetve a baba egészségét.

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Van jobb módja, hogy megünnepeljünk egy izgalmas időszakot az életben, mint egy egyedi testre szabott festmény, amelyet kizárólag számodra készült?!  cheeky

 

 

 

Forrás: www.pinterest.com, www. boredpanda.com, www.mylittlesweet-pea.co.uk

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Programok Budapesten

Szereted az igényes programokat és rendezvényeket? Ezen az oldalon megtudhatjátok, melyek a... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság baba baba várás kreatív várandósság