Pocakfestés - Te engednéd, hogy festővászonnak használják a hasadat? ;)

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Pocakfestés az új divat ;)

Rezsóanyu

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A gyerekeknél jó ideje nagy divat az arcfestés.  Valamiért szeretünk magunkra pingálni.  Hogy miért van ez?  Nem tudom.  De miért kellene ebből kimaradni a kismamáknak?  Szerintem nagyon ötletes és kreatív!

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Őszintén megvallom, nekem nagyon tetszik!  Szerintem minden leendő édesanya büszkén mutogathatja a pocakját, mert egy (vagy több) csoda lakik benne, s ez valami gyönyörű!

 

Elnézegettem a képeket, s számomra némelyik egészen fantasztikus, hiszen mindegyik kép mögött egy külön történet, egy álom van.

 

Először a my little sweet-pea oldalon talált képek fogtak meg, de ahogy elkezdtem kutakodni, rengeteg csodálatos képet találtam kismamák domborodó pocakjáról.

hirdetes

 

Én üdvözlöm az ötletet, mert szerintem a babavárás egy olyan dolog, amit számtalanszor ünnepelni, mutogatni kell, s büszkének kell lenni rá!  wink

 

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Az egyik művész maga is kétgyermekes édesanya. A pocakfestés lehetővé teszi számára, hogy szabadon kifejezze magát, de közben szórakozzon és pihenjen is. 

 

A mű elkészülte kb 2 órát vesz igénybe, s persze nem mindig egyszerű, mert sokszor már a baba rugdosása megnehezíti a festést.  De végülis ettől jó az egész, nem?  cheeky

 

Az anyukák egy fotót is kapnak az elkészült műről, melyet eltehetnek emlékbe.

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Bevallom, nekem a fenti kép lett a kedvencem.  Ha tehettem volna, biztosan én is csináltattam volna ilyen képet!  wink

 

Emlékeztek, régebben minden kismama bő ruhákban járt, hogy eltakarja a nagy kerek hasát?!   Ma már ez kissé másként van. A nők előszeretettel bújnak szűk ruhákba a várandósságuk ideje alatt is, hogy megmutassák milyen gyönyörűek a domborodó pocakjukkal. 

Talán ezért is születtek ezek a képek is.  Szívesen festjük meg a hasunkat, mert büszkék vagyunk rá!  Miért is ne lennénk?  heart

 

 

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

„Szeretem, hogy minden kép mögött egy külön történet van. Már több mint 130 pocakot festettem, és igazán jó tapasztalataim vannak. Szeretem a munkámat, és ez lehetővé teszi számomra, hogy egy olyan anya lehessek, aki megél abból, hogy otthon dolgozik. Terhesség az egyik legkülönlegesebb alkalommal egy pár életében, és azt hiszem, hogy ha valamit lehet tenni, ami elősegíti, hogy a várandóság még szebb legyen, akkor azt meg kell tenni megkérdőjelezés nélkül.”

- nyilatkozta az egyik művész.

 

A festék, amit a művészek használnak, csakis bőrbarát alapanyagokból készült és nem károsítja a mama illetve a baba egészségét.

 

 

Pocakfestés lett az új divat. Eszméletlenül kreatív és ötletes! ;)

Van jobb módja, hogy megünnepeljünk egy izgalmas időszakot az életben, mint egy egyedi testre szabott festmény, amelyet kizárólag számodra készült?!  cheeky

 

 

 

Forrás: www.pinterest.com, www. boredpanda.com, www.mylittlesweet-pea.co.uk

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

HELLP-szindróma okozhatta a debreceni kismama halálát

2017-12-26

HELLP-szindróma okozhatta a debreceni kismama halálát

A kismamák rettegett betegsége a HELLP-szindróma. Fokozott figyelmet és azonnali kezelést érdemel. Az anya és a magzat életét is veszélyezteti.Ismerd meg, vedd komolyan a HELLP-szindrómát.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság baba baba várás kreatív várandósság

Szótár

Családbarát szálloda

Családbarát szálloda? Így válaszd ki a tökéleteset!   Bizony nem mindegy, hogy... Tovább

Korcsolyázás Budapesten

A korcsolyázás Budapesten egy remek programnak bizonyul, hiszen minden korosztály számára... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes