10 jól bevált tipp nyaraláshoz, ha gyerekkel indultok útnak.

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Nyaralás gyerekkel? Így induljatok neki!

CZs

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mind tudjuk, hogy a gyerekekkel bizony olykor nem könnyű. Ha csak a nagyszülőket indulunk meglátogatni, akkor is történhetnek galibák az indulás, a gyerekek összeszedése, de akár a lakás rendberakása során is. Egy közös családi nyaralás extra stresszel is jár, hiszen több napra hagyjuk el a biztonságot nyújtó otthont, ahol minden csak egy kéznyújtásnyira van. Szerencsére néhány egyszerű tippel elkerülhetjük a fejetlenséget az egész nyaralás során.

Tippek a tökéletes nyaraláshoz az egész családnak

Gondolj át mindent alaposan

 

Ha higgadtan, és felkészülten indultok neki az útnak, bizony akkor is adódhatnak váratlan helyzetek, de legalább könnyebben birkóztok majd meg velük! Ne felejtsd el, hogy nálatok jobban senki sem ismeri a kicsiket, így biztos, hogy tudat alatt is pontosan tisztában vagytok vele, hogy mire van szükségük. Egy otthon maradt cumisüveg, vagy egy úszószemüveg még nem a világ vége, de érdemes minél hamarabb listát írnod azokról a dolgokról, amikre biztosan szükségetek lesz. Ez nem csupán azért fontos, hogy mindent időben be tudj szerezni, ami hiányzik, hanem azért is, hogy azok a dolgok se maradjanak otthon, amikre esetleg nem gondolnál.

hirdetes

 

Találd meg a tökéletes időpontot

 

A tökéletes időpont megtalálása a hibátlan családi kikapcsolódás egyik kulcsa. Semmi esetre se válassz olyan hétvégét, ami előtt vagy után valamilyen halaszthatatlan programon kell részt vennetek, sőt! Még jobb, ha a nyaralást megelőző és követő 1-2 napra semmit nem tervezel, hiszen ilyenkor azokat a váratlan helyzeteket is orvosolhatjátok, amire egyébként esetleg már nem jutna idő. Ha pedig mégsem lenne mivel eltölteni ezeket a napokat, akkor hosszasan készülődhettek a felejthetetlen élmények megszerzésére, hangolódhattok a családi nyaralásra.

 

Valljuk be, hogy az utolsó pillanatban szokott eszünkbe jutni, hogy a kamera nincs feltöltve, hogy nincs, aki meglocsolja a virágokat, esetleg épp ilyenkor romlik el valami a házban, ami azonnali megoldásra szorul. Pontosan ezeknek a helyzeteknek a kezelésére kiválóak ezek a napok.

 

Találd meg a tökéletes helyet

 

A tökéletes szállás megtalálásával számtalan terhet levehettek a saját vállatokról. Nem csupán arra érdemes odafigyelni, hogy milyen lehetőségek vannak a hotel vagy apartman környékén, hanem arra is, hogy mit kínál a szálláshely maga a családok és gyerekek számára. Tökéletes példa a nagyszerű választásra a Bükk lábánál, Egertől csupán 10 kilométerre, Noszvajon fekvő Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családbarát szálloda, ahol nem csupán gyermek wellnessel, de állandó és folyamatosan frissülő kültéri és beltéri szállodai programokkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal, gyermek all inclusive ellátással, tapasztalt és képzett animátorokkal várják a kicsiket és nagyokat. Arról nem is beszélve, hogy Noszvaj települése, valamint Eger közelsége is kihagyhatatlan lehetőségeket kínál. Ismerjétek meg őket közelebbről az alábbi linken: gyermekbarát hotel.

 

Csomagolj, csomagolj, csomagolj

 

Sok időt megspórolhatsz magadnak, ha a gyerkőcök dolgait és a sajátjaitokat is külön szatyrokba, kis tárolókba pakoljátok a bőröndön belül. Talán egyszerű, és mindenki által ismert tippnek hangzik, de tényleg hatékony megoldás. Mindig pontosan tudni fogod, hogy mit keress. A pakolás során ne feledkezz meg az innivalóról és valamilyen rágcsálnivalóról sem, amit az út során a kicsik könnyen elfogyaszthatnak.

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Nyaralás gyerekkel? Így induljatok neki!

2018-02-05

Nyaralás gyerekkel? Így induljatok neki!

Egy gyerkőccel gyakran egy hétvégi bevásárlás is nehézkes, nemhogy egy közös nyaralás! Jól bevált tippeket hoztunk nektek, amikkel megkönnyíthetitek a dolgotokat! Ne tartson vissza titeket sem a hiszti, vagy a félelem, szerezzetek felejthetetlen élményeket idén nyáron is!

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család gyerek gyerekek gyereknevelés ikrek kisbaba kisfiú kislány könyv kreatív mese nevelés tanács

Szótár

Családi hosszú hétvége

Egy családi hosszú hétvége megszervezése nem egyszerű feladat. Ilyenkor érdemes egy olyan... Tovább

Vidéki wellness hotel

Belföldi nyaralás   Belföldön is szerezhetünk felejthetetlen élményeket, ha... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes