notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Miért jó a pénteki esküvő?

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Miért tartsd pénteken az esküvődet? Megmondjuk!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vannak babonák és hagyományok, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt, mel alapján majd megszervezi élete nagy napját, vagyis az esküvőjét. Lássk most, mik is az előnyei egy pénteki napon tartandó esküvőnek! 

Pénteki esküvő

 

Olcsóbb

 

Régóta van az a hagyomány Magyarországon, hogy egy igazi esküvő mindig szombati napra esik, és lehetőleg nyárra is. Olyannyira megszoktuk ezt a rendszert, hogy amikor valaki “különös” módon máskor, egy másik napon óhajtja tartani a szertartást, nagy szemeket meresztünk rá, hiszen nem ehhez vagyunk szokva.

 

Nos, nem gond ez, csak hozzáállás kérdése, amit már nyilván a vendéglátósok is felismertek, és így olcsóbbak lettek a pénteki napok. Nyugodtan körbe is lehet kérdezni, jellemzően már eszerint várják a kedves éreklődőket. 

hirdetes

 

 

Többnapos esküvő

 

Ha már a pénteki nap mellett döntöttetek kedveseddel, tudnotok kell, hogy számtalan előnnyel jár. Kezdve a kisebb költségekkel, és folytatva azzal, hogy akár 2-3 napos esküvői hétvégét is rendezhettek – összekötve például valamilyen vidéki kikapcsolódással, lazítással.

 

Ebbe pedig bele lehet vonni a násznépet is, hiszen ők azért mennek, hogy titeket ünnepeljenek. Ha mégis maradtok Budapesten, számtalan csodás hely közül választhattok, ahol többnapos esküvőket lehet tartani, hiszen a babona szerint is szerencsét hoz, ha valakinek nem szombaton, hanem pénteken van az esküvője!

 

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
kreatív

Szótár

Ruha rendelés

A ruha rendelésnek számos előnye van, hiszen rengeteg időt spórolhatunk vele, sokkal... Tovább

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai közelebb kerüljenek... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 160

Átlagos értékelés: 4.8