Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Szórakoztató programok az őszi szünetre

LK

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Elérkezett az ősz, szülőként pedig gondolnunk kell arra, hogy milyen programokkal rukkolunk elő a gyermekek számára, hogy hasznosan, élményekkel gazdagodva teljen nekik az őszi szünet. A következőkben összegyűjtöttük a legjobb programokat az őszi szünetre!

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

Az iskolakezdés egy megterhelő, stresszes időszak a gyermekek és a szülők életében is egyaránt, hiszen nem egyszerű felvenni a ritmust a nyári szünet után. Miután már kezdenénk belerázódni a dolgos hétköznapokba, lassan érkezik az őszi szünet. Az őszi szünet sokkal korlátozottabb programok terén, mint a nyári, hiszen ilyenkor nem szívesen engedjük ki a gyermekeket sok időre a szabadba, ugyanis nem túl jó már az idő ezekben a hónapokban. De mit lehet tenni, ha nem szeretnénk, hogy a gyermekek a TV és a számítógép előtt töltsék az őszi szünetet? A következőkben mutatunk néhány hasznos, és izgalmas programot, amik megszínesítik a gyermekek napjait a szünet alatt.

hirdetes

 

Közös pihenés a családdal

Talán az egyik legjobb, ha az őszi szünetet együtt tölti a család egy különleges helyen. Ha van lehetőségetek rá, utazzatok el együtt, és adjatok igazi élményt a gyerekeknek! A helyszín kiválasztásakor azonban figyelembe kell venni azt is, hogy az adott hely gyermekbarát legyen, hogy a kicsiknek is jusson bőven szórakozási lehetőség. Eger mellett, a festői Noszvajon található az Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa, ami tökéletes választás az egész család számára.

 

A gyerekbarát szálloda a felnőttek számára azokat a szolgáltatásokat kínálja, mint egy hagyományos szálloda, azonban a gyermekeknek színes, izgalmas programokat nyújt, és minden kényelmet megad számukra. Az Oxigén Hotelben animátorok szórakoztatják a gyermekeket, érdekes, és izgalmas programokon vehetnek részt, amíg a szállodában tartózkodnak.

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Diszlexia

A diszlexia a nyelvvel, a beszéddel és az olvasástanulással kapcsolatos... Tovább

Mumpsz

A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg. A... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes