Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Családi programok az őszi szünetre

LK

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az őszi szünetben érdemes színes programokkal gazdagítani a gyermekek életét. A családdal töltött időnél nincs is fontosabb, így mutatunk néhány szuper programot a család számára az őszi szünetben! 

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

Az őszi szünetet valószínűleg a legtöbb gyermek nagyon várja, hiszen egy kicsit kikapcsolódhatnak a kemény tanulás közepette. Azonban ahhoz, hogy az őszi szünet igazán jól teljen számukra, érdemes színes programokkal készülni. Ha van lehetőséged, vegyél ki szabadságot, és maradj otthon a gyerekekkel, hiszen a minőségi együttlét garantálja azt, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőtté válnak. A következőkben mutatunk néhány szuper programot az őszi szünetre!

hirdetes

 

Közös pihenés a csalással

Az egyik legjobb döntés, ha a család közösen indultok pihenni, hiszen így a család minden tagja tökéletesen ki tud kapcsolódni, illetve fel tud töltődni. Ehhez azonban egy olyan helyszínre lesz szükség, ahol minden korosztály megtalálja a megfelelő szórakozási lehetőséget. A Zichy Park Hotel remek választás, ha őszi nyaralást tervez a család, hiszen egy gyönyörű környezetben, a festői Bikács településén várja vendégeit. A szálloda kicsiknek és nagyoknak is tartogat meglepetéseket, illetve fantasztikus programokat. A környéken lehetőség van túrázásra, kerékpározásra, horgászatra. 

 

Látogassatok el a Miniversumba!

A Miniversum egy folyamatosan mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria, illetve Németország nevezetességeit, érdekességeit mutatják be, százszoros kicsinyítésben. Az irányítópanelek és nyomógombok segítségével akár a picik is irányíthatják az egyes elemeket. 

 

Menjetek az Állatkertbe! 

Az Állatkert akkor is jó választás, ha már voltak itt a kicsik, akár minden szezonban érdemes ide elmenni. Gyakran hirdetnek izgalmas gyerekprogramokat, így garantáltan nem fognak unatkozni itt a kisgyermekek. 

 

Túrázzatok egy különleges környezetben! 

Szuper program lehet túrázni indulni a családdal, hiszen mindig jó ötlet új helyeket felfedezni. Magyarországon számos hely található, amit érdemes felfedezni, arra azonban figyelnetek kell, hogy ha rosszabbra fordul az idő, ne induljatok útnak, hiszen a gyerekek könnyedén megbetegedhetnek. 

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Kutyabarát étterem

Kutyabarát étterem az olyan étterem, ahová bátran magunkkal vihetjük négylábú kedvenceinket... Tovább

Családi wellness

A családi wellness nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt szórakozzon és pihenjen a család... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes