notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Családi programok az őszi szünetre

LK

Az őszi szünetben érdemes színes programokkal gazdagítani a gyermekek életét. A családdal töltött időnél nincs is fontosabb, így mutatunk néhány szuper programot a család számára az őszi szünetben! 

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

Az őszi szünetet valószínűleg a legtöbb gyermek nagyon várja, hiszen egy kicsit kikapcsolódhatnak a kemény tanulás közepette. Azonban ahhoz, hogy az őszi szünet igazán jól teljen számukra, érdemes színes programokkal készülni. Ha van lehetőséged, vegyél ki szabadságot, és maradj otthon a gyerekekkel, hiszen a minőségi együttlét garantálja azt, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőtté válnak. A következőkben mutatunk néhány szuper programot az őszi szünetre!

hirdetes

Közös pihenés a csalással

Az egyik legjobb döntés, ha a család közösen indultok pihenni, hiszen így a család minden tagja tökéletesen ki tud kapcsolódni, illetve fel tud töltődni. Ehhez azonban egy olyan helyszínre lesz szükség, ahol minden korosztály megtalálja a megfelelő szórakozási lehetőséget.

Látogassatok el a Miniversumba!

A Miniversum egy folyamatosan mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria, illetve Németország nevezetességeit, érdekességeit mutatják be, százszoros kicsinyítésben. Az irányítópanelek és nyomógombok segítségével akár a picik is irányíthatják az egyes elemeket. 

Menjetek az Állatkertbe! 

Az Állatkert akkor is jó választás, ha már voltak itt a kicsik, akár minden szezonban érdemes ide elmenni. Gyakran hirdetnek izgalmas gyerekprogramokat, így garantáltan nem fognak unatkozni itt a kisgyermekek. 

Túrázzatok egy különleges környezetben! 

Szuper program lehet túrázni indulni a családdal, hiszen mindig jó ötlet új helyeket felfedezni. Magyarországon számos hely található, amit érdemes felfedezni, arra azonban figyelnetek kell, hogy ha rosszabbra fordul az idő, ne induljatok útnak, hiszen a gyerekek könnyedén megbetegedhetnek. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Játék drón

  A drónozás kétség kívül az egyik legnépszerűbb hobbi napjainkban. Ma már azonban... Tovább

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai közelebb kerüljenek... Tovább

Tovább a lexikonra