Mikortól érdemes (okos)bilire szoktatni a gyereket?

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Okosbili – te megvennéd a gyereknek?

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

És vajon mit tud egy okosbili? Kitörli a gyerek fenekét, ha végzett, vagy mégis mitől olyan húdeszuper? Egyáltalán mikortól érdemes bilire szoktatni a csöppségeket?

Okosbili

 

A manapság már kézenfekvő megoldásnak tűnő eldobható pelenkák a legtöbb szülőnek nagy könnyebbséget jelentenek, tekintve, hogy a mai 30 éves korosztályt még bőszen a hajtogatós pelenkák segítették át az első éveken. Aztán ahogy jöttek a különféle csodák, egyszer csak megjelent Magyarországon is a tépőzáras verzió, és mostanára pedig már a szülők jó része ezt használja. A kérdés már csak az, hogy mikortól is érdemes elkezdeni átvezetni a gyerekeket a bilizésre, majd a WC-használatra?

hirdetes

 

Ha körülnézünk bármelyik hipermarketben, rengeteg színben kaphatunk már kis műanyagokat, melyekbe a bölcsis korú gyerekek végezhetik a dolgukat. Ki is választunk szépen egyet, majd noszogatjuk a drágát, hogy próbálja inkább abba csinálni a csinálnivalót, és akkor mindenkinek jobb lesz. Van olyan kisgyerek, aki direkt élvezi, hogy most már ő is olyan nagyfiú vagy nagylány, hogy bilizhet, de persze sokan vannak, akik valamiért ódzkodnak a történettől.

 

Talán az ő számukra lehet érdekes egy – a címben is szereplő -  okosbili, mely jócskán eltér az átlagtól, hisz az átlagos műanyag maximum némi furcsa zenét présel ki magából a sikeres pisilés után. Bezzeg az okosbili! Már táblagéppel is el van látva, hogy igazán élvezetes legyen a trónolás…!

 

 

Lapozz a további képért és információért!

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki fejlesztő gyerek gyerekek gyereknevelés játék kisfiú kislány kreatív nevelés tanács

Szótár

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Hétvégi programok Budapesten

Hétvégi programok Budapesten? Ha igazán jó programokat keresel, semmiképp se hagyd ki az... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes