notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyolc manikűr-tipp

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Nyolc lenyűgöző manikűr-tipp

Kósa Krisztina

Nem feltétlenül kell beleesni abba a hibába egyetlen kismamának sem, hogy a pici gyerek mellett elhanyagolja magát, és már ne nő legyen többé, hanem csak anya. Nagyon sokan vannak, akik – ha tehetik – próbálnak ugyanúgy nőként is létezni, még ha egy újszülöttel is mennek éppen sétálni. Nekik hoztunk most tippeket, hogyan lehetnek még divatosabbak, ha pldául manikűröshöz mennek.

Manikűr-tippek

A legtöbben nem tudnak időt szakítani magukra, ha megszületik a pici, és valahogy el is felejtődnek a korábban fontosnak vélt dolgok. Ha valaki járt előtte fodrászhoz, műkörmöshöz stb., akkor a baba megszületésével erre vagy ideje, vagy energiája, vagy pénze nem lesz már, és ez voltaképpen teljesen normális. Sőt, az is, hogy megváltozik a prioritás, és már az igény sem jelentkezik a korábban megszokott tevékenységekre.

hirdetes

Érthető, hogy az újdonsült anyuka minden percét a gyermekének szenteli, mégis, egy idő után – relatív, hogy kinek mennyi – újra jelentkeznek az igények, és csak eszébe jut némelyeknek, hogy de jó is lenne megint valami szép mintát kérni a körmünkre a körmöstől, vagy kipróbálni a legújabb frizura-őrületet.

Ha valaki már itt tart, számukra nyújtunk most kis segítséget azáltal, hogy bemutatjuk, mik a legújabb variációk, ha esetleg mégis úgy gondolnák, hogy beülnek egy órára vagy másfélre a körmöshöz.

A tükör 

Lapozz a továbbiakért! 

 

Manikűr-tippek

Pettyes

A manikűr célja az egészséges körmök formázása, ápolása, díszítése, a köröm környékén lévő bőrredők szakszerű ápolása. Ha ebből indulunk ki, mindenkinek érdemes foglalkoznia magával kicsit, hiszen semmi rossz nincs abban, ha szakytunk időt a babán kívül másra is. Vannak azonban olyan dolgok, melyeket mindenképpen érdemes előtte figyelembe venni.

A manikűr kiemelt figyelmet igénylő körülményei:

 

– a kéz ortopédiai elváltozásai 

– veleszületett vagy szerzett köröm-deformitások

– belgyógyászati betegségek: diabétesz, érszűkület

Fekete és piros

Lapozz még egyet!

 

Manikűr-tippek

Ami nagyon fontos, hogy a manikűrt/műkörmöt kizáró körülményeket is meg kell említeni. Ezek jelenlétében sajnos nem lehet kezelni a vendéget. Általában ezek nem a manikűr előtt közvetlenül derülnek ki, hanem már a telefonos egyeztetés/időpontkérés alkalmával.

- ha a vendég lázas megbetegedéssel küzd

- vérzékenység

- perifériás érbetegség

- vírusok/baktériumok okozta betegség

- nyílt vagy zúzott seb az alkaron

Fényes és matt 

Bor és arany

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Családi wellness

A családi wellness nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt szórakozzon és pihenjen a család... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság baba baba várás fotó gyerek gyerekek kisbaba kisbabád kreatív