notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyolc manikűr-tipp

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Nyolc lenyűgöző manikűr-tipp

Kósa Krisztina

Nem feltétlenül kell beleesni abba a hibába egyetlen kismamának sem, hogy a pici gyerek mellett elhanyagolja magát, és már ne nő legyen többé, hanem csak anya. Nagyon sokan vannak, akik – ha tehetik – próbálnak ugyanúgy nőként is létezni, még ha egy újszülöttel is mennek éppen sétálni. Nekik hoztunk most tippeket, hogyan lehetnek még divatosabbak, ha pldául manikűröshöz mennek.

Manikűr-tippek

A legtöbben nem tudnak időt szakítani magukra, ha megszületik a pici, és valahogy el is felejtődnek a korábban fontosnak vélt dolgok. Ha valaki járt előtte fodrászhoz, műkörmöshöz stb., akkor a baba megszületésével erre vagy ideje, vagy energiája, vagy pénze nem lesz már, és ez voltaképpen teljesen normális. Sőt, az is, hogy megváltozik a prioritás, és már az igény sem jelentkezik a korábban megszokott tevékenységekre.

hirdetes

Érthető, hogy az újdonsült anyuka minden percét a gyermekének szenteli, mégis, egy idő után – relatív, hogy kinek mennyi – újra jelentkeznek az igények, és csak eszébe jut némelyeknek, hogy de jó is lenne megint valami szép mintát kérni a körmünkre a körmöstől, vagy kipróbálni a legújabb frizura-őrületet.

Ha valaki már itt tart, számukra nyújtunk most kis segítséget azáltal, hogy bemutatjuk, mik a legújabb variációk, ha esetleg mégis úgy gondolnák, hogy beülnek egy órára vagy másfélre a körmöshöz.

A tükör 

Lapozz a továbbiakért! 

 

Manikűr-tippek

Pettyes

A manikűr célja az egészséges körmök formázása, ápolása, díszítése, a köröm környékén lévő bőrredők szakszerű ápolása. Ha ebből indulunk ki, mindenkinek érdemes foglalkoznia magával kicsit, hiszen semmi rossz nincs abban, ha szakytunk időt a babán kívül másra is. Vannak azonban olyan dolgok, melyeket mindenképpen érdemes előtte figyelembe venni.

A manikűr kiemelt figyelmet igénylő körülményei:

 

– a kéz ortopédiai elváltozásai 

– veleszületett vagy szerzett köröm-deformitások

– belgyógyászati betegségek: diabétesz, érszűkület

Fekete és piros

Lapozz még egyet!

 

Manikűr-tippek

Ami nagyon fontos, hogy a manikűrt/műkörmöt kizáró körülményeket is meg kell említeni. Ezek jelenlétében sajnos nem lehet kezelni a vendéget. Általában ezek nem a manikűr előtt közvetlenül derülnek ki, hanem már a telefonos egyeztetés/időpontkérés alkalmával.

- ha a vendég lázas megbetegedéssel küzd

- vérzékenység

- perifériás érbetegség

- vírusok/baktériumok okozta betegség

- nyílt vagy zúzott seb az alkaron

Fényes és matt 

Bor és arany

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Esküvőhelyszín Budapesten

Ha most készültök összekötni az életeteket, akkor bizonyára már tudjátok, hogy az... Tovább

Felújítás utáni takarítás

Felújítás, festés, mázolás, burkolás utáni teljeskörű takarításra azért van szükség,... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság baba baba várás fotó gyerek gyerekek kisbaba kisbabád kreatív