notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyönyörű nyilvános levelet írt feleségéről egy férfi, az internet pedig könnyekben úszik!

MC

Ilyen szép és őszinte üzenetet még biztosan nem olvastál! A férfi szavaiból nagyon tisztán kivehető, hogy mennyire tiszteli feleségét, és mennyire büszke arra, hogy egy ilyen nő a gyermekük anyja.

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

A nővérek élete nem könnyű. Ha bárki úgy dönt, hogy erre a nemes, de rendkívül kemény pályára szeretne lépni, az készüljön fel számtalan személyes áldozatra a mindennapok során. Ez nem egy hétköznapi munka, rendkívüli odaadást és kitartást igényel. Akármilyen nehéz, kezelhetetlen páciens kerüljön eléd, neked egy pillanatra sem szabad elgyengülnöd, folyamatosan éltetned kell magadban a szenvedélyedet munkád iránt.

hirdetes

Ugyan úgy anyák, nővérek, leánygyermekek, feleségek és barátok, mint bármilyen más ember, számukra mégis a munka az első. Azok az idegenek, akik talán egy köszönömmel sem illetik őket, miután órákig foglalkoztak velük. Ez a nővérek élete.

Bobby Wesson felesége – és gyermeke édesanyja – nővérként dolgozik. Az ő szemében azonban igazi hős ez a nő, és róla alkotott véleményét az egész világgal megosztotta a Facebookon, egy nyílt levél formájában.

A levelet a következő oldalon olvashatjuk!

 

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

A fenti képpel kezdődött az üzenet, amelyben a következő állt:

„Ez itt a feleségem, aki éppen alszik. Egy órán belül felébred majd, felöltözik és készülni kezd a munkahelyére. A kellékeit és eszközeit gondosan összeválogatja és ellenőrzi, a hajával közel sem foglalkozik majd olyan sokat.

Panaszkodni fog, hogy borzasztóan néz ki, én persze nem értek vele egyet, és inkább töltök neki egy csésze teát. A kanapén ülve iszogatja majd, miközben vidáman játszik gyermekünkkel, aki egy pillanatra sem hagy fel édesanyja megmászásával.

Néha a semmit kémleli majd, miközben beszélünk: legbelül némán készül az aznapi műszakra. Azt hiszi, hogy nem veszem észre mindezt...”

Az levél a következő oldalon folytatódik – rendkívül megható, és fontos üzenetet tartalmaz!

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

“Csókot ad a pici arcára, majd megcsókol engem is, és elindul, hogy olyan embereket ápolhasson, akik egész életük legrosszabb napját élik éppen. Autóbalesetek, lőtt sebek, robbanások, égési sérülések, törött végtagok – üzletemberek, szegények, lelkészek, függők és örömlányok – anyák, apák, fiúk, lányok és családok – nem számít, hogy ki és mi vagy, vagy mi történt veled.

Ott lesz, és vigyáz majd rád.

14 óra elteltével hazaérkezik, és leveti vérben ázott cipőit égő lábairól. Vannak napok, amikor nem szeretne beszélni a történtekről, és vannak, amikor alig várja, hogy mesélhessen.

Néha könnyesre neveti a szemét, néha pedig kisírt szemekkel alszik el. De akármi is történt aznap, másnap ugyan úgy, teljes erővel készül a következő műszakra.

A feleségem egy nővér. A feleségem egy hős.”

A legfontosabb rész a következő oldalon látható!

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

Bobby később azt is hozzátette az üzenethez, hogy felesége nem igazán szereti, ha hősnek nevezik. Elmondása szerint ő csupán egyetlen tagja egy hatalmas csapatnak, akik a kórházban dolgoznak. Férje mégis úgy érzi, hogy fontos tagja az maguk kis csapatának – a családjuknak.

A nővérek nem igazán kapnak medálokat vagy nyilvános elismeréseket munkájukért, és legtöbbjük nem is erre vágyik. De ha legközelebb egy olyasvalakivel találkozol, aki ennyire önfeláldozóan és odaadóan dolgozik azért, hogy másokat mentsenek meg, akkor mindig használd ki az alkalmat, és köszönd meg nekik munkájukat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Gyerekbarát wellness szálloda

Gyerekbarát wellness szálloda, ha a tökéletes családi nyaralás a cél Ha egy hamisítatlan,... Tovább

Tovább a lexikonra
anyaság család