Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyönyörű nyilvános levelet írt feleségéről egy férfi, az internet pedig könnyekben úszik!

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ilyen szép és őszinte üzenetet még biztosan nem olvastál! A férfi szavaiból nagyon tisztán kivehető, hogy mennyire tiszteli feleségét, és mennyire büszke arra, hogy egy ilyen nő a gyermekük anyja.

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

A nővérek élete nem könnyű. Ha bárki úgy dönt, hogy erre a nemes, de rendkívül kemény pályára szeretne lépni, az készüljön fel számtalan személyes áldozatra a mindennapok során. Ez nem egy hétköznapi munka, rendkívüli odaadást és kitartást igényel. Akármilyen nehéz, kezelhetetlen páciens kerüljön eléd, neked egy pillanatra sem szabad elgyengülnöd, folyamatosan éltetned kell magadban a szenvedélyedet munkád iránt.

hirdetes

 

Ugyan úgy anyák, nővérek, leánygyermekek, feleségek és barátok, mint bármilyen más ember, számukra mégis a munka az első. Azok az idegenek, akik talán egy köszönömmel sem illetik őket, miután órákig foglalkoztak velük. Ez a nővérek élete.

 

 

Bobby Wesson felesége – és gyermeke édesanyja – nővérként dolgozik. Az ő szemében azonban igazi hős ez a nő, és róla alkotott véleményét az egész világgal megosztotta a Facebookon, egy nyílt levél formájában.

 

A levelet a következő oldalon olvashatjuk!

 

 

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

A fenti képpel kezdődött az üzenet, amelyben a következő állt:

 

„Ez itt a feleségem, aki éppen alszik. Egy órán belül felébred majd, felöltözik és készülni kezd a munkahelyére. A kellékeit és eszközeit gondosan összeválogatja és ellenőrzi, a hajával közel sem foglalkozik majd olyan sokat.

 

Panaszkodni fog, hogy borzasztóan néz ki, én persze nem értek vele egyet, és inkább töltök neki egy csésze teát. A kanapén ülve iszogatja majd, miközben vidáman játszik gyermekünkkel, aki egy pillanatra sem hagy fel édesanyja megmászásával.

 

Néha a semmit kémleli majd, miközben beszélünk: legbelül némán készül az aznapi műszakra. Azt hiszi, hogy nem veszem észre mindezt...”

 

Az levél a következő oldalon folytatódik – rendkívül megható, és fontos üzenetet tartalmaz!

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

“Csókot ad a pici arcára, majd megcsókol engem is, és elindul, hogy olyan embereket ápolhasson, akik egész életük legrosszabb napját élik éppen. Autóbalesetek, lőtt sebek, robbanások, égési sérülések, törött végtagok – üzletemberek, szegények, lelkészek, függők és örömlányok – anyák, apák, fiúk, lányok és családok – nem számít, hogy ki és mi vagy, vagy mi történt veled.

 

Ott lesz, és vigyáz majd rád.

 

 

14 óra elteltével hazaérkezik, és leveti vérben ázott cipőit égő lábairól. Vannak napok, amikor nem szeretne beszélni a történtekről, és vannak, amikor alig várja, hogy mesélhessen.

 

Néha könnyesre neveti a szemét, néha pedig kisírt szemekkel alszik el. De akármi is történt aznap, másnap ugyan úgy, teljes erővel készül a következő műszakra.

 

A feleségem egy nővér. A feleségem egy hős.”

 

A legfontosabb rész a következő oldalon látható!

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

Bobby később azt is hozzátette az üzenethez, hogy felesége nem igazán szereti, ha hősnek nevezik. Elmondása szerint ő csupán egyetlen tagja egy hatalmas csapatnak, akik a kórházban dolgoznak. Férje mégis úgy érzi, hogy fontos tagja az maguk kis csapatának – a családjuknak.

 

 

A nővérek nem igazán kapnak medálokat vagy nyilvános elismeréseket munkájukért, és legtöbbjük nem is erre vágyik. De ha legközelebb egy olyasvalakivel találkozol, aki ennyire önfeláldozóan és odaadóan dolgozik azért, hogy másokat mentsenek meg, akkor mindig használd ki az alkalmat, és köszönd meg nekik munkájukat!

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

2018-03-01

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

Napjainkban nem tudunk eléggé odafigyelni gyermekeink testi, lelki és szellemi egészségére. Az olvasás rohnó világunkba sokszor már nem fér bele és ennek gyermekeink is kárát látják. Pedig a gyerekek számára nagyon fontos, testi, lelki és szellemi fejlődésüknek, hogy mindennap olvassunk gyermekünk számára.

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anyaság család

Szótár

Kávézó Budapesten

Egy kávézó Budapesten remek választás lehet egy randevúra, egy baráti vagy egy családi... Tovább

Eladó panorámás ingatlan

A jó panoráma nagyban befolyásolja egy lakás értékét, és valljuk be, a legtöbben nem is... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes