Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyönyörű nyilvános levelet írt feleségéről egy férfi, az internet pedig könnyekben úszik!

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ilyen szép és őszinte üzenetet még biztosan nem olvastál! A férfi szavaiból nagyon tisztán kivehető, hogy mennyire tiszteli feleségét, és mennyire büszke arra, hogy egy ilyen nő a gyermekük anyja.

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

A nővérek élete nem könnyű. Ha bárki úgy dönt, hogy erre a nemes, de rendkívül kemény pályára szeretne lépni, az készüljön fel számtalan személyes áldozatra a mindennapok során. Ez nem egy hétköznapi munka, rendkívüli odaadást és kitartást igényel. Akármilyen nehéz, kezelhetetlen páciens kerüljön eléd, neked egy pillanatra sem szabad elgyengülnöd, folyamatosan éltetned kell magadban a szenvedélyedet munkád iránt.

hirdetes

 

Ugyan úgy anyák, nővérek, leánygyermekek, feleségek és barátok, mint bármilyen más ember, számukra mégis a munka az első. Azok az idegenek, akik talán egy köszönömmel sem illetik őket, miután órákig foglalkoztak velük. Ez a nővérek élete.

 

 

Bobby Wesson felesége – és gyermeke édesanyja – nővérként dolgozik. Az ő szemében azonban igazi hős ez a nő, és róla alkotott véleményét az egész világgal megosztotta a Facebookon, egy nyílt levél formájában.

 

A levelet a következő oldalon olvashatjuk!

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

2018-03-01

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

Napjainkban nem tudunk eléggé odafigyelni gyermekeink testi, lelki és szellemi egészségére. Az olvasás rohnó világunkba sokszor már nem fér bele és ennek gyermekeink is kárát látják. Pedig a gyerekek számára nagyon fontos, testi, lelki és szellemi fejlődésüknek, hogy mindennap olvassunk gyermekünk számára.

Mi az a krupp, és mitől alakul ki?

2018-03-05

Mi az a krupp, és mitől alakul ki?

Az ősz és a tél kedvez a felső légúti megbetegedéseknek. A krupp pedig pont ilyen. Nem válogat. A 3-5 hónapos kisbabák a leginkább veszélyeztetettek. Nem érdemes sokáig halogatni az orvosi felügyeletet: ha gyanakszol, akkor azonnal tárcsázd a számot és vidd személyesen kisbabádat orvoshoz. Nagyon komoly következményei lehetnek a kruppnak, ha nem kezelik.

Így teheted kellemesebbé az első nyarat kisbabád számára

2018-07-24

Így teheted kellemesebbé az első nyarat kisbabád számára

Habár a nyári hőséget időnként megszakítja egy-egy hidegfront és néhány napos esős időszak, többnyire a meleg, párás napok jellemzőek erre az évszakra, amiket nem hogy a kisbabák, még a felnőttek sem mindig viselik jól.

Mi a teendő, ha újszülött érkezik a gyerekes családba

2018-05-31

Mi a teendő, ha újszülött érkezik a gyerekes családba

Amikor kistestvér érkezik egy gyerekes családba, sok probléma merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a már 2, 3, 4 éves kisgyerekünk, hogyan fogja kezelni az új jövevényt. Sokszor hatalmas testvér irígység szokott bekövetkezni, hiszen eddigi egyetlen szemünk fénye elhanyagolva érzi magát. Azonban ha odafigyelünk néhány apró dologra békés lehet az összeszokás.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anyaság család

Szótár

Családi hosszú hétvége

Egy családi hosszú hétvége megszervezése nem egyszerű feladat. Ilyenkor érdemes egy olyan... Tovább

Lakástakarítás

Ha nincs kedved vagy időd gyermekeid mellett a lakásod takarításával sokat bajlódni,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.