Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyönyörű nyilvános levelet írt feleségéről egy férfi, az internet pedig könnyekben úszik!

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ilyen szép és őszinte üzenetet még biztosan nem olvastál! A férfi szavaiból nagyon tisztán kivehető, hogy mennyire tiszteli feleségét, és mennyire büszke arra, hogy egy ilyen nő a gyermekük anyja.

Megható levélben mutatta be feleségét egy férfi

A nővérek élete nem könnyű. Ha bárki úgy dönt, hogy erre a nemes, de rendkívül kemény pályára szeretne lépni, az készüljön fel számtalan személyes áldozatra a mindennapok során. Ez nem egy hétköznapi munka, rendkívüli odaadást és kitartást igényel. Akármilyen nehéz, kezelhetetlen páciens kerüljön eléd, neked egy pillanatra sem szabad elgyengülnöd, folyamatosan éltetned kell magadban a szenvedélyedet munkád iránt.

hirdetes

 

Ugyan úgy anyák, nővérek, leánygyermekek, feleségek és barátok, mint bármilyen más ember, számukra mégis a munka az első. Azok az idegenek, akik talán egy köszönömmel sem illetik őket, miután órákig foglalkoztak velük. Ez a nővérek élete.

 

 

Bobby Wesson felesége – és gyermeke édesanyja – nővérként dolgozik. Az ő szemében azonban igazi hős ez a nő, és róla alkotott véleményét az egész világgal megosztotta a Facebookon, egy nyílt levél formájában.

 

A levelet a következő oldalon olvashatjuk!

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

Így teheted kellemesebbé az első nyarat kisbabád számára

2018-07-24

Így teheted kellemesebbé az első nyarat kisbabád számára

Habár a nyári hőséget időnként megszakítja egy-egy hidegfront és néhány napos esős időszak, többnyire a meleg, párás napok jellemzőek erre az évszakra, amiket nem hogy a kisbabák, még a felnőttek sem mindig viselik jól.

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

2018-03-01

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

Napjainkban nem tudunk eléggé odafigyelni gyermekeink testi, lelki és szellemi egészségére. Az olvasás rohnó világunkba sokszor már nem fér bele és ennek gyermekeink is kárát látják. Pedig a gyerekek számára nagyon fontos, testi, lelki és szellemi fejlődésüknek, hogy mindennap olvassunk gyermekünk számára.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anyaság család

Szótár

Kulturális rendezvény helyszín a MÜPA-ban

  A Bohém Étteremben minden adott egy tökéletes kulturális rendetvényhez. Ehhez már... Tovább

Gyerektábor

Minden gyermek életében fontos és meghatározó élmény a táborozás. A gyermekek számára a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.