Nyaralás kisgyerekkel

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

8 tuti tipp! Mit vigyél magaddal, ha kisgyerekkel mész nyaralni!

SKHeni

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Minél kisebb a gyermekünk, annál valószínűbb és kedvezőbb is, ha belföldön választjuk meg a nyaralás helyszínét. Hiszen a babával, 1-2 éves gyermekkel otthon eltöltött idő hosszú, mind a babának, mind a mamának, szükség van legalább nyáron az otthonból való kiszakadásra, új élmény szerzésére, feltöltődésre.

Élvezetes nyaralás kisgyerekkel

 

Amire szükségünk lehet a nyaralás alatt

 

Aki biztonságra vágyik, annak érdemesebb hotelt választania, hiszen ha gyermekünk esetleg eltüsszenti magát, a recepción sokkal hamarabb rendelkezésünkre áll a segítség. Ezzel szemben egy apartmanban nekünk kell kitalálni, hogy honnan szerezzük be az adott gyógyszert, ha épp azt nem vittük magunkkal. Ami mindenképp javasolt, tervezéshez, pakoláshoz állítsunk össze egy frappáns listát.

hirdetes

 

  1. Amit tehát kötelezően magunkkal kell vinnünk, az a gyermek TAJ kártyája, lakcím kártyája. Ha esetleg otthon felejtjük, akkor sem kell pánikba esni, hiszen belföldön kapcsolatba léphetünk gyermekünk háziorvosával, aki megadja az otthon felejtett kártya adatait.
  2. A gyermek vitaminjai ugyan olyan fontosak, mint a lázhúzó, a hasfogó, a B6 vitamin, kortól függően fogzás kúp, és az orrszívó porszívó egy tengervizes orrspray kíséretében. Ha kezünkbe akad egy gyógyszer, és arról úgy gondoljuk, hogy inkább otthon hagyjuk, mert arra úgy sem lesz szükség, mindenképp vigyük magunkkal, mert ha otthon hagyjuk, biztos, hogy arra lesz szükségünk. smiley A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!
hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

További cikkek ebben a témában
hirdetes
baba család gyerek kisbaba tanács

Szótár

Őszi wellness

Az őszi wellness számos előnnyel bír, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk el egy kis... Tovább

Lakástakarítás

Ha nincs kedved vagy időd gyermekeid mellett a lakásod takarításával sokat bajlódni,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes