notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Harry Potter-vidámpark nyílt!

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner

Végre megnyílt a Harry Potter-vidámpark!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Már jó ideje hallani lehetett a pletykát, hogy nemsokára elkezdik építeni a Harry Potter-vidámparkot, majd hogy már folyamatban van az építkezés, és most pedig végre elkészült! 2016 tavaszára ígérték a vidámparkot, hogy végre a nagyérdemű is kipróbálhatja, és most úgy tűnik, végre vége a várakozásnak: április 5-én megnyitották!

Harry Potter vidámparkja

 

Ha nincs jobb dolgotok, mint venni egy repülőjegyet Hollywoodba, akkor nem is érdemes mire várni, ugyanis idén áprilisban megnyitotta kapuit a Harry Potter Vidámpark néven fémjelzett hatalmas park, mely talán az amerikai illetőségű Disneylandhez vagy Disneyworldhöz hasonlítható. Megtalálható itt minden, ami a hétkötetes regény során valaha is szóba került – mind élmény, mind vásárlás területén. Kicsik és nagyok kedvence a hely, ahová a felnőttek is szívesen térnek be, hiszen egy pár óra erejéig őket is elvarázsolhatja a három varázslótanonc fantasztikus kalandjait megidéző mesés környezet.

 

A Universal Studio tartotta a szavát, és olyan élethűre tervezte és építette meg az épületeket és különféle helyszíneket, hogy aki belecsöppen ebbe a kreált világba, talán haza sem akar majd menni egy jó ideig. Ugyanis azonnal beszippantja a hangulat, a hippogriffes hullámvasút, a vajsör bódító illata, vagy annak a tudata, hogy akár még 3D-s kviddicsmeccseket is lehet nézni. Igazán kitettek magukért a tulajdonosok, hogy azt a világot hozhassák el nekünk, melyet J. K. Rowling évekkel ezelőtt megálmodott és papírra vetett.

 

 

 

Lapozzatok a videóért! 

 

Harry Potter vidámparkja

 

Minden játékot végigpróbáltak – többször is -, és nem csak a biztonság szempontjából. Volt például olyan hullámvasút, melyet azért kellett átalakítani, mert a sebesség és a 3D-s szemüveg nem bizonyul túl jó párosításnak, ugyanis sokan rosszul lettek a fedélzeten. Mára ezt a problémát elhárították, és teljes pompájában várja minden játék a már most özönlő közönséget.

 

Ha pedig már Harry Potternél tartunk, és az őt övező misztikumoknál, semmiképpen se feledkezzünk meg arról a fantasztikus hírről, hogy idén érkezik a mozikba a legújabb film. Erről azt lehet tudni, hogy a címe Legendás állatok és megfigyelésük lesz, a sztori pedig ugyan Harry-ék roxfortos kalandjai előtt játszódik majd 70 évvel, de így is garantáltan olyan fantasztikus lesz, mint a korábbi filmek. A főszereplőt, a híres magizoológus Göthe Salmandert nem más alakítja majd, mint az Oscar-díjas Eddie Redmayne, a történet pedig ezúttal New Yorkban, az Amerikai Varázskongresszus központjában játszódik.

 

 

 

hirdetes
További cikkek ebben a témában
anya anyaság apa baba család cuki fotó gyerek gyerekek iskola játék kisfiú kislány könyv kreatív mese óvoda videó

Szótár

Őszi wellness

Az őszi wellness számos előnnyel bír, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk el egy kis... Tovább

Mumpsz

A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg. A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 165

Átlagos értékelés: 5.0