notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Harry Potter-vidámpark nyílt!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Végre megnyílt a Harry Potter-vidámpark!

Kósa Krisztina

Már jó ideje hallani lehetett a pletykát, hogy nemsokára elkezdik építeni a Harry Potter-vidámparkot, majd hogy már folyamatban van az építkezés, és most pedig végre elkészült! 2016 tavaszára ígérték a vidámparkot, hogy végre a nagyérdemű is kipróbálhatja, és most úgy tűnik, végre vége a várakozásnak: április 5-én megnyitották!

Harry Potter vidámparkja

Ha nincs jobb dolgotok, mint venni egy repülőjegyet Hollywoodba, akkor nem is érdemes mire várni, ugyanis idén áprilisban megnyitotta kapuit a Harry Potter Vidámpark néven fémjelzett hatalmas park, mely talán az amerikai illetőségű Disneylandhez vagy Disneyworldhöz hasonlítható. Megtalálható itt minden, ami a hétkötetes regény során valaha is szóba került – mind élmény, mind vásárlás területén. Kicsik és nagyok kedvence a hely, ahová a felnőttek is szívesen térnek be, hiszen egy pár óra erejéig őket is elvarázsolhatja a három varázslótanonc fantasztikus kalandjait megidéző mesés környezet.

hirdetes

A Universal Studio tartotta a szavát, és olyan élethűre tervezte és építette meg az épületeket és különféle helyszíneket, hogy aki belecsöppen ebbe a kreált világba, talán haza sem akar majd menni egy jó ideig. Ugyanis azonnal beszippantja a hangulat, a hippogriffes hullámvasút, a vajsör bódító illata, vagy annak a tudata, hogy akár még 3D-s kviddicsmeccseket is lehet nézni. Igazán kitettek magukért a tulajdonosok, hogy azt a világot hozhassák el nekünk, melyet J. K. Rowling évekkel ezelőtt megálmodott és papírra vetett.

Lapozzatok a videóért! 

 

Harry Potter vidámparkja

Minden játékot végigpróbáltak – többször is -, és nem csak a biztonság szempontjából. Volt például olyan hullámvasút, melyet azért kellett átalakítani, mert a sebesség és a 3D-s szemüveg nem bizonyul túl jó párosításnak, ugyanis sokan rosszul lettek a fedélzeten. Mára ezt a problémát elhárították, és teljes pompájában várja minden játék a már most özönlő közönséget.

Ha pedig már Harry Potternél tartunk, és az őt övező misztikumoknál, semmiképpen se feledkezzünk meg arról a fantasztikus hírről, hogy idén érkezik a mozikba a legújabb film. Erről azt lehet tudni, hogy a címe Legendás állatok és megfigyelésük lesz, a sztori pedig ugyan Harry-ék roxfortos kalandjai előtt játszódik majd 70 évvel, de így is garantáltan olyan fantasztikus lesz, mint a korábbi filmek. A főszereplőt, a híres magizoológus Göthe Salmandert nem más alakítja majd, mint az Oscar-díjas Eddie Redmayne, a történet pedig ezúttal New Yorkban, az Amerikai Varázskongresszus központjában játszódik.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Lakástakarítás Budapest

Minél nagyobb a család, annál gyakrabban kell a lakást takarítani. A... Tovább

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai közelebb kerüljenek... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság apa baba család cuki fotó gyerek gyerekek iskola játék kisfiú kislány könyv kreatív mese óvoda videó