notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Vigyázzatok ezzel a ragacsos játékkal, nehogy a kicsi hajába kerüljön

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner

Kreatív, fejlesztő játék, aminek meg van a maga veszélye

Petra

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amennyi előnyös tulajdonsága van ennek a játéknak, legalább annyira kell vigyázni vele, mert okozhat egy kis kellemetlenséget, például akkor, ha a kicsi hajába kerül.

Játék

Néhány portálon viccesen megfogalmazták, hogy ha nem szereted a gyerek szüleit, akkor vegyél nekik Bunchemset ajándékba. Hogy miért?

 

Ez egy nagyon kreatív játék, ami fejlesztően hat a gyerek személyiségére és kreativitására, viszont amilyen jó hatása van, legalább olyan balul sülhet el a történet, ugyanis ha ez a kis ragacs belekerül a gyerek hajába, akkor a szülők és a gyerek is több órás kínszenvedésnek néznek elébe, mert nagyon nehéz kiszedni őket onnan.


Játék

Egy olyan rémtörténetről is beszámoltak, hogy egy szülő emiatt fodrászhoz vitte a gyerekét, ahol egy vagyont fizetett azért, hogy kiszedjék a ragacsos játékot a kicsi hajából. Összesen 45 darab golyó ragadt bele, amit 4 órába tellett kiszedni. Nem egy happy end, főleg nem karácsonykor.

 

Amúgy ez egy nagyon hasznos játék, mert a gyerek egy olyan eszközt kap a kezébe, amivel kiélheti a kreativitását. Viszont arra ügyelni kell, hogy a haja védve legyen, mert okozhat néhány kellemetlen pillanatot. Ezért érdemes sapkát húzni a kicsi fejére, hogy még véletlenül se ragadjon bele a hajába.

 

Viszont ha a kicsi megérti, hogy ez egy építő játék, nem pedig hajgumi, akkor nagyon cuki dolgokat lehet kihozni belőle:

Játék

Azt is hozzá kell tenni, hogy nem való ez a játék minden gyereknek. Legalábbis ha a kicsi azt az időszakát éli, amikor csak azért is nemet mond mindenre, akkor nem biztos, hogy jó, ha így tanul a saját kárán. Bár túl nagy tragédia nem sülhet ki belőle, de akkor is nagyon kellemetlen, amikor több órát vesz el az ember életéből, hogy kiszedje a hajából ezeket a játékokat.

Tehát többször is megfontolandó. Mielőtt a kicsi kap egy ilyen játékot, érdemes időt szánni egy kis beszélgetésre, hogy komolyan vegye a figyelmeztetést.

 

Viszont ha ezt sikerül elérni, akkor a kicsi egy olyan estközt kap a kezébe, amivel játékosan fejlesztheti a kreativitását és ez jó hatással van az önkifejezésre. Ráadásul ha sikerélménye is van benne, akkor ez egy plusz töltet.

 

A következő oldalon megnézhetitek, mi mindent lehet felépíteni ezekből a ragacsokból.

Játék

hirdetes
További cikkek ebben a témában
baba

Szótár

Vidéki wellness hotel

Belföldi nyaralás   Belföldön is szerezhetünk felejthetetlen élményeket, ha... Tovább

Családi hosszú hétvége

Egy családi hosszú hétvége megszervezése nem egyszerű feladat. Ilyenkor érdemes egy olyan... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 108

Átlagos értékelés: 4.9