Vendéglőbe gyerekkel? De hová?

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyerek vagy étterem? Mindkettő!

gyerekportal.hu

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha a kicsit is elviszed magaddal egy étterembe, és tényleg elég pici még – teszem azt, mondjuk már tud ülni -, biztos, hogy érdekelni fogja minden, amit te is eszel-iszol. Ez pedig rövid időn belül azt fogja eredményezni, hogy a közvetlen környezeted bizony csupa-csupa kajamaradvány lesz, aminek nagy valószínűséggel senki nem fog örülni. Mégis mit lehet tenni, ha gyerekkel együtt mennél vendéglőbe?

Gyerek- és kutyabarát hely

Sajnos még mindig az a felfogás elterjedt, hogy ha elmész egy étterembe, az csak és kizárólag felnőttekről szólhat, gyerekről soha. Ha kamaszkorú, akkor már talán, de akkor is csak akkor, ha tud csöndben lenni, szépen enni, nem lekajálni az asztalt és magát, vagy kiborítani a vizes poharat stb. Árulja már el valaki: a felnőttek talán mindig illendően viselkednek egy ilyen helyen? Egyáltalán ki mondjam meg, mi az illendő? 

hirdetes

 

Amellett, hogy a gyerekek viselkedése nyilvános helyeken időnként valóban hagy némi kívánnivalót maga után, nem általánosíthat senki, hogy minden lurkó zajos és képtelen a fenekén megülni mondjuk két óra hosszát. Vagy ha mégis így lenne, akkor ott van az a nagyszerű lehetőség, mellyel mostanában szerencsére már egyre több étterem él: gyereksarkot alakítanak ki a kicsik számára. 

 

Ami pedig még a slusszpoént jelenti a történetben, ha esetleg a kutyusunkat is magunkkal vinnénk egy kellemes vasárnapi délután… Vannak helyek, ahol gyerek- és kutyabarát a környezet, csak általában nagyítóval kell keresni őket. Ezért is adunk most egy tippet, mely igazán hasznos lehet!

 

Budapesten van egy tuti hely, mely kellemes környezetben, távol a város zajától fogadja a természetkedvelőket, a gyerekes és kutyás családokat. 

 

A legjobb gyerekbarát étterem Budapesten: Városliget Café & Restaurant 

 

A Városliget Café & Restaurant egy igazi gyerekbarát étterem, ami nagy hangsúlyt fektet a családi idillre. A 12 éven aluli gyermekek számára külön menüsort alakítottak ki, ráadásul az étteremben egy játszósarok is kialakításra került, ahol a gyermekek különböző játékok segítségével üthetik el az időt, míg a felnőttek elfogyasztanak egy finom vacsorát.

 

Az étkezés ideje alatt a gyermekek számára etetőszéket is biztosítanak. Az étteremből mesés kilátás nyílik a Városligeti tóra, illetve a Vajdahunyad várára. A közelében számos izgalmas programlehetőség várja a családokat. 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság baba család cuki gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat kisfiú kislány

Szótár

Családi wellness

A családi wellness nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt szórakozzon és pihenjen a család... Tovább

Rendezvényhelyszín Budapest

Egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten a város központjában helyezkedik el, mégis... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 203

Átlagos értékelés: 4.7