notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egymással mókázó babák és kutyusok!

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Ilyen az, amikor a kisbabák és a kutyusok egymást utánozzák! Elolvadt a szívem!

emszi

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Kevés aranyosabb dolgot tudok elképzelni ennél! Nincs olyan rossz nap, amit ne tenne jobbá néhány kisbaba és legjobb barátaik!

Egymással mókázó babák és kutyusok!

Sokszor hallhattuk már, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Én azt állítom viszont, hogy a kutya igazi családtag is lehet akár, ha szerető és gondoskodó környezetben nevelik és tanítják már kölyökkora óta.

 

Ezernyi oka van, amiért egy kisgyermeknek jót tesz, ha egy kutyus mellett nőhet fel, hiszen idővel nem csupán a felelősségtudat és erősödhet meg bennük, a gondoskodásról is sokat tanulhatnak! Na persze a számtalan mókás pillanat sem utolsó szempont a listán! Ha egy jól nevelt, gyengéd és okos kutyus is van a háznál, akkor a gyerekeknek egy olyan játszótársuk lehet, aki mindig készen áll egy kis pajkosságra.

hirdetes

 

 

A következőkben mutatok néhány ennivaló videót, amiken a gyerkőcök és legjobb négylábú barátaik egymást utánozzák és úgy játszanak egymással, hogy öröm nézni is!

 

Nézzük a következő oldalt is!

Egymással mókázó babák és kutyusok!

Első videónkon egy si-cu mutat be látványos trükköket néhány jutalomfalat reményében. Míg a bundás házikedvenc próbálta a lehető legügyesebben bemutatni a tőle elvárt mutatványt, kétlábú barátja figyelemmel kísérte őt. Annyira megtetszett neki, amit a kutyus csinál, hogy rövidesen bemutatta, hogy bizony ő is képes ilyenekre! Figyeld azt a huncut vigyort az arcán!

 

 

Szerintem mindketten nagyon ügyesek! A következő oldalon fordul a helyzet! Azt sem érdemes kihagyni!

Egymással mókázó babák és kutyusok!

Itt egy újabb utánzós videót láthatunk – két szibériai husky kutyus laposkúszásban követi a földön mászó kisbabát. Mintha csak két testőr követné a nagyfőnököt! Engem mindig képesek meglepni a kutyák, hogy mennyire okosak és ügyesek tudnak lenni! A picúr bár kapott egy kis előnyt, a verseny mégis nagyon szorossá válik! Vigyázz, kész, rajt!

 

 

A legjobbat a végére tartogattam! A következő videótól egyszerűen minden rossz érzésem elszállt! Mutatom a következő oldalon!

Egymással mókázó babák és kutyusok!

Ismét egy szibériai huskyt láthatunk, viszont most nem versenyről van szó. Ez a kutyus annyira végtelenül gyengéden és szelíden játszik az apró babával, hogy az valami hihetetlen. Sokan aggódtak a baba miatt, de a háromperces videó alatt még csak egy hirtelen mozdulatot sem tett a kutyus. Valahányszor a baba húzogatni kezdte a fülét vagy a szeméhez nyúlt volna, a házikedvenc inkább elhúzta magát, de bántani semmi esetre nem akarta a picit.

 

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
baba cuki gyerek videó

Szótár

Ruha rendelés

A ruha rendelésnek számos előnye van, hiszen rengeteg időt spórolhatunk vele, sokkal... Tovább

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 221

Átlagos értékelés: 4.7