notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megérkeztek a Kis kedvencek

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner

Megérkeztek Nagy Kedvenceink, A Kis Kedvencek!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy pillanatig sem kérdéses, hogy a Kis kedvencek titkos élete című film nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elbűvöli. Így aztán az sem volt kétséges, hogy roham indul a SPAR áruházakban a kis kedvenceket ábrázoló varázskártyákért, a gyűjtőalbumért és a fém gyűjtődobozért. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy akár már ma beszerezhessük első kis kedvencünket a SPAR-ban!

Megérkeztek Nagy Kedvenceink, A Kis Kedvencek!

 

A mechanizmus

A SPAR a korábbi jól bevált matricagyűjtő akciókhoz hasonló mechanizmus mellett döntött: nekünk, vásárlóknak a különböző kis kedvenceket ábrázoló 36 féle varázskártyát kell összegyűjtenünk az áruházakban. A pénztáraknál július 28-ától szeptember 21-éig vásárolhatjuk meg a gyűjtőalbumot 899 Ft-os, a fém gyűjtődobozt 429 Ft-os áron. Minden 4000 Ft-ot elérő vásárlás esetén ajándékba kapunk 1 db, nem átlátszó csomagolásba rejtett varázskártyát, ám ha ez kevés, akkor 99 Ft-ért vehetünk is mellé zacskózott kártyákat. A matricagyűjtős akciókhoz hasonlóan ezúttal sem maradnak el az ajándék varázskártyacsomagok a hétről hétre változó akciós termék megvásárlása után!

 

Cserebere lehetőség

A varázskártyagyűjtés velejárója a felesleges kártya. De a SPAR erre is felkészült: elkészített egy könnyen áttekinthető cserebere-alkalmazást a weboldalra, ahol szerencsés esetben egy-két nap alatt „lecsaphatunk” az összes hiányzó kis kedvencre.

 

Azoknak pedig, akiknek maradt kérdésük, netán kedvük játszani és nyerni, kattintsanak a mobilról is elérhető www.kiskedvencek.spar.hu weboldalra.

Jó gyűjtögetést kívánunk mindenkinek!

hirdetes
További cikkek ebben a témában
anya anyaság apa baba baba várás betegség család cuki

Szótár

Lakástakarítás Budapest

Minél nagyobb a család, annál gyakrabban kell a lakást takarítani. A... Tovább

Felújítás utáni takarítás

Felújítás, festés, mázolás, burkolás utáni teljeskörű takarításra azért van szükség,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 181

Átlagos értékelés: 4.7