Miért is ne kaphatnánk jóleső idegbajt csak egy percre?

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Képek, melyektől garantáltan idegbajt kapsz

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az alábbi fotókat úgy készítették, hogy direkt egy úgymond nyugalmi stresszhelyzetet idézzenek elő. Hisz ezek csak fotók, semmi több, mégis: a legtöbben inkább elfordítjuk a fejünket, semmint hogy lássuk, mi is történhet, mint végkifejlet. Ugyanis a képzelőerőnk itt bizonyítja be nekünk, hogy tökéletesen működik, és hogy legalább egy kicsit mindenki vizuális típus.

Jóleső idegbaj

 

Az itt bemutatott képeket szándékosan úgy komponálták meg, hogy már pontosan tudjuk akkor is, hogy mi lesz a vége a történetnek, mikor még csak egy pillantást vetettünk a képre. 

 

Felnőttként ez színtiszta logika, és a fotók készítője, az ötlet kigondolója pontosan tudta, hogyan lehet hatni az emberekre nem től függetlenül. Nem kevés pszichológia van mögötte, ez nyilvánvaló, ugyanakkor elgondolkodtató is, hogy valóban hatnak-e ránk ezek a fotók, vagy csak végigpörgetjük, és ennyi volt? 

hirdetes

 

 

Tényleg zavaró, hogy pontosan tudja mindenki, hogy mi lesz a történet vége? Valóban idegesítő? 

 


Ez az ing ezek után nyilván kuka, ezt senki sem vonja kétségbe. Vajon hány inget és fotót lőttek el, mire ez így, ebben a formában megszülethetett? :)

 

 

Lapozz a továbbiért!

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

Mi az a krupp, és mitől alakul ki?

2018-03-05

Mi az a krupp, és mitől alakul ki?

Az ősz és a tél kedvez a felső légúti megbetegedéseknek. A krupp pedig pont ilyen. Nem válogat. A 3-5 hónapos kisbabák a leginkább veszélyeztetettek. Nem érdemes sokáig halogatni az orvosi felügyeletet: ha gyanakszol, akkor azonnal tárcsázd a számot és vidd személyesen kisbabádat orvoshoz. Nagyon komoly következményei lehetnek a kruppnak, ha nem kezelik.

Biztos, hogy mindent tudsz a terhesség alatti helyes táplálkozásról?

2018-03-06

Biztos, hogy mindent tudsz a terhesség alatti helyes táplálkozásról?

Szakértői kisokos minden kismamának, ami segít a terhesség alatti helyes táplálkozásban. Mit szabad? Mit nem? Döntsük le a tévhiteket és tegyünk meg mindent a terhesség időszaka alatt annak érdekében, hogy kisbabánk egészségesen fejlődhessen. A táplálkozás elsődleges ebből a szempontból. Jobb, ha tudod, mivel árthatsz és mivel használsz a babának!

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Ki is az fejlesztő pedagógus

2018-03-12

Ki is az fejlesztő pedagógus

Rengeteg szülő esik kétségbe amikor gyermeke kapcsán meghallja a fejlesztő pedagógus nevét! De nem kell megijedni, semmi gond nincs gyerekével, ha az óvónő vagy a tanító néni fejlesztőpeagógiát javasol. Mindössze annyiró van szó, hogy gyermekének egy kis extra segítségre van szükség az alapkészségekben. Bemutajuk röviden, mivel is foglalkozik valójában a fej

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya apa betegség család fotó gyerek gyerekek játék kreatív

Szótár

Ruha rendelés

A ruha rendelésnek számos előnye van, hiszen rengeteg időt spórolhatunk vele, sokkal... Tovább

Esküvőhelyszín

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása a legfontosabb feladat a szervezés során, hiszen... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.