notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Miért is ne kaphatnánk jóleső idegbajt csak egy percre?

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Képek, melyektől garantáltan idegbajt kapsz

Kósa Krisztina

Az alábbi fotókat úgy készítették, hogy direkt egy úgymond nyugalmi stresszhelyzetet idézzenek elő. Hisz ezek csak fotók, semmi több, mégis: a legtöbben inkább elfordítjuk a fejünket, semmint hogy lássuk, mi is történhet, mint végkifejlet. Ugyanis a képzelőerőnk itt bizonyítja be nekünk, hogy tökéletesen működik, és hogy legalább egy kicsit mindenki vizuális típus.

Jóleső idegbaj

Az itt bemutatott képeket szándékosan úgy komponálták meg, hogy már pontosan tudjuk akkor is, hogy mi lesz a vége a történetnek, mikor még csak egy pillantást vetettünk a képre. 

Felnőttként ez színtiszta logika, és a fotók készítője, az ötlet kigondolója pontosan tudta, hogyan lehet hatni az emberekre nem től függetlenül. Nem kevés pszichológia van mögötte, ez nyilvánvaló, ugyanakkor elgondolkodtató is, hogy valóban hatnak-e ránk ezek a fotók, vagy csak végigpörgetjük, és ennyi volt? 

hirdetes

Tényleg zavaró, hogy pontosan tudja mindenki, hogy mi lesz a történet vége? Valóban idegesítő? 


Ez az ing ezek után nyilván kuka, ezt senki sem vonja kétségbe. Vajon hány inget és fotót lőttek el, mire ez így, ebben a formában megszülethetett? :)

Lapozz a továbbiért!

 

Jóleső idegbaj

A fotókat direkt úgy készítették, hogy kellő mennyiségű adrenalin szökjön az agyunkba a látványuktól. Az ember szinte elkapja a fejét türelmetlenségben, hogy ne is lássa, mi történhetne, ha még egy másodopercnyit fotóztak volna. És ehhez semmi erőszakra vagy hasonlóra nincs szükség, hanem egészen egyszerűen tárgyakkal való kreatívkodást láthatunk.

Fotók: Aaron Tilley

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Családi wellness

A családi wellness nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt szórakozzon és pihenjen a család... Tovább

Játék drón

  A drónozás kétség kívül az egyik legnépszerűbb hobbi napjainkban. Ma már azonban... Tovább

Tovább a lexikonra
anya apa betegség család fotó gyerek gyerekek játék kreatív