notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hol érdemes informálódni a bababarát szálláshelyekről?

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Itt válassz szállást és biztosan nem csapnak be a bababarát szálláshely jelzővel!

K.A.

Óriási átalakuláson megy keresztül a magyarországi családbarát, azon belül is a bababarát turizmus. Boros Dia nevével fémjelzett Bababarát szállások kezdeményezés rekord sebességgel hódította meg az anyukák és apukák szívét. A projekt egy igazi hiánypótló mankó azoknak a szülőknek, akik tudatosan utaznak, adnak az igazi, ízig – vérig fogyasztói véleményre, nem hagyják becsapni magukat és nem szeretnének ablakon kidobott pénzként tekinteni a családi pihenésre gondosan összespórolt tartalékokra.

Hogyan lehet jól bababarát szálláshelyet választani?

Mennyi kellemetlenséget tud okozni, ha pénzünkért nem azt kapjuk, amire befizettünk, ugye?! Boros Diának pont ebből lett elege. Gyakorló kismamaként és tapasztalt szállodai szakemberként megérezte, hogy véget kell vetni a szálláshelyek csillogó marketingjének, a hazug üzeneteknek és valahogy formálni kell egy olyan közösséget, ahol az anyukák és apukák a saját tapasztalataikat megosztva reális és tényleges képet tudnak adni egy-egy magyarországi szálláshely aktuális állapotáról. A vélemények nyilvánvalóan szubjektívek, hiszen minden család más és más igényekkel rendelkezik, néhány közös pont azonban van bennük: a családi élményeket boldogan akarják megélni, ár-érték arányosan szeretnének fizetni érte és NEM akarnak többet csalódni, ha elutaznak.

hirdetes

Mivel divattá vált, hogy sok szálláshely magára aggatja a bababarát jelzőt, nehéz eligazodni a piacon. Gyakran a szolgáltatók fejében az van, hogy ha már van előke, etetőszék és wc fellépő vagy szűkítő a kínálatukban, akkor ők bizony erősen baba- és családbarát szálláshelyek.

A szülőknek és az igazi fizetős vendégeknek ez azonban kevés. A túlburjánzó marketing miatt pedig esélyük sincsen egyedül megállapítani, hogy a magukat babás családokra specializált szállásoknak valóban mi tartozik a repertorájukba. A szoptatós szoba, az orrszívó porszívó, a bébiétel, a pelenka, a kicsikre specializált animációs foglalkozások már alapként kellene, hogy a paletta részei legyenek vagy csak extra felárért érhetőek el?!

Hogyan lehet jól bababarát szálláshelyet választani?

A legtöbb esetben mindig kiderül, hogy az utazó családok hajlandóak megfizetni a minőséget és szolgáltatásokat, ám egy dolgot nem tűrnek, ha becsapják őket. Ez pedig rendszeresen a helyszínen derül ki.

Dia ezért hozta létre a www.bababaratszallasok.hu oldalt és ugyanezen a néven működő zárt facebook csoportját (érdemes rákeresni és csatlakozni hozzá!). Itt minden egy helyen van: 21. századi utazós tanácsok, friss és részletes beszámolók a lelátogatott szálláshelyek aktuális állapotáról (dátum szerint jelölve, hogy mikor történt meg a látogatás!).

Miért érdemes követni az oldalt és a csoportot?

  • Mert olyan praktikus információkat szerezhetünk utazás előtt, amit máshol nem.
  • Mert az elmúlt hónapok alatt, a csoportban felvetett problémás helyzeteket a szállodák szinte rögtön lereagálják.
  • Mert nincs jelenleg más olyan platform, ami ennyire naprakészen segítené a bababarát turizmus fejlődését.
  • Mert a tízezres követői tábor olyan rendkívüli tanácsokkal látja el a családokat, amit egyénileg napokba telne összeszedni máshonnan.
  • Mert végre valóságosan a tapasztalatokon alapuló helyzetjelentést kapunk a hazai turisztikai piacról és nem kell saját bőrünkön megtapasztalni a valóságot.
  • Mert adott a lehetőség, hogy soha többet ne okozzon fejfájást a babás utazásra a felkészülés.
  • Mert a legfrissebb statisztikák szerint az utazni vágyó családok több, mint 70%a ezt a fórumot és oldalt választja a szálláshelyek kiválasztása előtt.
  • Mert a weboldal hamarosan bővülni fog szálláshelyfoglalással és a minősítést megszerző szállodákkal, panziókkal, vendégházakkal közösen kidolgozott speciális babás csomagokkal.
  • Mert mindenkinek számít a szava: a bababaratszallasok.hu csapata speciálisan a fogyasztói babás családok igényei szerint ad szolgáltatásfejlesztési tanácsokat a hoteleknek, panzióknak, vendégházaknak.
  • Mert olyan ritka, titkos gyöngyszemekre bukkanhatnak a felhasználók, amit elkerült az online marketing szele és máshogy nem találnának meg.
Hogyan lehet jól bababarát szálláshelyet választani?

A Bababarát Szállások oldalon érdemes jól böngészni. Fontos, hogy nem minden szálláshely kapja meg a minősítést, ennek ellenére a látogatásról készült friss beszámoló elérhető. Adatlapja csak annak a szállásnak van, aki a minősítési rendszeren átment és nyitott a szolgáltatásfejlesztésre. A repertoár folyamatosan bővül, így minden utazástervezés előtt érdemes rákukkantani az oldalra és a zárt csoportban is célszerű informálódni.

A tények azt mutatják, hogy az ilyen kezdeményezésekre óriási igény van. A mai magyarországi hotelek aktuális állapotát kendőzetlenül kell bemutatni, hogy elinduljon egy olyan fejlődés, amit a vendégek majd a gyakorlatban is megtapasztalhatnak. A tudatos utazók, vásárlók mind úgy érezhetik végre, hogy róluk szól a pihenésük, az ő igényeikhez alkalmazkodnak a szolgáltatók és nem kell kellemetlenül érezzék magukat, ha alapvető babás eszközöket igényelnek utazásuk előtt vagy során.

 

Kedvenc projektünk lett idén a Bababarát Szállások, drukkolunk nagyon, hogy a kezdeményezés utat törjön magának, ösztönzően hasson a szálláshelyekre és végre új, valódi értelmet nyerjen a szakmai körökben is a bababarát minőség fogalma.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Őszi wellness

Az őszi wellness számos előnnyel bír, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk el egy kis... Tovább

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra
baba család gyerek gyerekek tanács utazás