notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kreatív tanárok a világ körül

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

A hét legjobb fej tanár a világon - tőlük te is biztos szívesen tanulnál!

Kósa Krisztina

Ha általános iskola, ha gimnázium, ha főiskola, egy közös mindben: a tanárok milyensége, hozzállása (vagy hozzá nem értése) meghatározó mindenki számára. Ha minden gyerek olyan jó humorú tanároktól tanulhatna, mint az alább bemutatottak, bizonyára imádnák a suliba járást!

Micsoda kreativitás!

A  képen szereplő férfi egy hihetetlenül kedves gesztust tett egyik hallgatója felé. Mikor is a lánynak elkezdett sírni a kisfia az előadás alatt, a diák szeretett volna észrevétlenül kisietni vele a teremből, de a tanár nem hagyta. Megkérte, hogy hadd vegye fel a babát, majd vele a kezében folytatta az előadást. A kisfiú azon nyomban elnémult, és döbbenten figyelte a fejleményeket, melyek a többieket is meglepték. A nem mindennapi tettért a tanár biztodan kiérdemelne egy fair play díjat!

hirdetes

A fizika tanár, és a kísérlet esete. Mint ahogyan az a képen is jól látszik, szó szerint jól sült el a történet, és beindult a beindulnivaló. 

A tanárnő észrevette, ahogy egy magára hagyott kiscica bóklászik és nyávog keservesen a tanterme előtt kint a kertben, és azon nyomban a segítségére seietett. Ezek után úgy adta le a maradék tananyagot, hogy a cicust végig a kezében tartotta, hogy megnyugtassa. 

Lapozz a többi jófej tanárért! 

 

Micsoda kreativitás!

Igen, ez pontosan így történt. A tanár pedig – demonstrálandó, hogy bizony ő is inkább aludna még – pizsamában jött be megíratni a tesztet. Képzelhetitek, mekkora sikere volt… :) 

A fénykardos padawan esete legalább ugyanennyire megmosolyogtató, főleg, ha beöltözve még órát is próbál tartani... 

 

Kémia óra, és a kedves tanár úr. Vajon mennyire bízik a saját kísérletében? Ha valamiért mégsem sikerülne eloltani a tüzet, minden bizonnyal a tűzoltókat kellene hívni, hogy kiselőadást tartsanak neki biztonságtechnikai szempontból. 

“A tanárunk megígért, hogy ha mindenki ötösre írja meg a tesztet, akkor legközelebb Scooby Doo jelmezben jön be tanítani, és egy alkoholmentes pezsgőt is hoz magával. Megcsináltuk, mindenki ötöst kapott, és ő betartotta a szavát.”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Felújítás utáni takarítás

Felújítás, festés, mázolás, burkolás utáni teljeskörű takarításra azért van szükség,... Tovább

Lakástakarítás Budapest

Minél nagyobb a család, annál gyakrabban kell a lakást takarítani. A... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság apa család cuki fejlesztő fotó gyerek gyerekek gyereknevelés iskola játék kisfiú kislány kreatív nevelés olvasás tanulás