Harcsa Norbert ökölvívó segített egy bajbajutott kisfiún!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Tolvajt fogott a bunyós, majd belépett a ringbe, és nyert!

Szél Zsuzsi

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem mindennapi mentsége volt Harcsa Norbert ökölvívónak arra, amiért elkésett hetedik profi mérkőzésének mérlegeléséről.

A hősök köztünk élnek!

Számtalan egyedül közlekedő gyermek van kitéve agresszív idősebb társai atrocitásainak! Minden sarkon nem állhat rendőr, és a dolgozó szülők sem engedhetik meg maguknak, hogy autóval furikázzák kisiskolás gyerekeiket az iskolába. Rengeteg eset van, aminek a híre nem kap szárnyra, elgondolkodtató a mai világ helyzete.


A hősök viszont köztünk élnek, jelen pillanatban Harcsa Norbert személyében, aki ráadásul a magyar válogatott félnehézsúlyú kiválósága. Sok anyuka szíve megdobban egy-egy ilyen hírre, azt remélve, hogy hozzá hasonló sok bátor ember mászkál még az utcákon.  heart

hirdetes

 

Lapozz a részletekért!

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Hogyan óvd meg gyermeked egészségét

2018-02-20

Hogyan óvd meg gyermeked egészségét

Nagyon fontos, hogy az egészséges életmódot minél előbb beépítsük a mindennapjainkba, amit érdemes kisgyermekorban elkezdeni. Minél hamarabb neveljük rá gyermekeinket az egészséges életmódra, annál hamarabb és könnyebben épül be mindenapi életükbe. Szűlőként elsődleges feladatunk, hogy gyermeinknek biztosítsunk az egészséges életet.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság család fotó gyerek gyerekek kisfiú kislány sport

Szótár

Gyermekbarát hotel

A tökéletes családi nyaralás   Akinek van gyermeke, az tudja jól, hogy gyerkőccel... Tovább

Osztálykirándulás helyszín Balaton

Ideje elkezdeni az osztálykirándulások szervezését. A gyerekek nagy kedvence a Balaton, így... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes