notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Harcsa Norbert ökölvívó segített egy bajbajutott kisfiún!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Tolvajt fogott a bunyós, majd belépett a ringbe, és nyert!

Szél Zsuzsi

Nem mindennapi mentsége volt Harcsa Norbert ökölvívónak arra, amiért elkésett hetedik profi mérkőzésének mérlegeléséről.

A hősök köztünk élnek!

Számtalan egyedül közlekedő gyermek van kitéve agresszív idősebb társai atrocitásainak! Minden sarkon nem állhat rendőr, és a dolgozó szülők sem engedhetik meg maguknak, hogy autóval furikázzák kisiskolás gyerekeiket az iskolába. Rengeteg eset van, aminek a híre nem kap szárnyra, elgondolkodtató a mai világ helyzete.


A hősök viszont köztünk élnek, jelen pillanatban Harcsa Norbert személyében, aki ráadásul a magyar válogatott félnehézsúlyú kiválósága. Sok anyuka szíve megdobban egy-egy ilyen hírre, azt remélve, hogy hozzá hasonló sok bátor ember mászkál még az utcákon.  heart

hirdetes

Lapozz a részletekért!

A hősök köztünk élnek!

Nem mindennapi mentsége volt Harcsa Norbert ökölvívónak arra, amiért elkésett hetedik profi mérkőzésének mérlegeléséről. A huszonnyolc éves sportoló pénteken csípett fülön egy tolvajt, aki ellopta egy kisfiú mobiltelefonját.


Ép az autójába ült volna be a sportoló, amikor meglátott egy zokogó kisfiút az utcán. Kérdésére a fiúcska elmondta, hogy elvették tőle a mobiltelefonját. Norbert látta, hogy az utca túloldalán fut egy fiatalember, és rögtön utánaeredt. Pont a rendőrség előtt érte őt utol, ám a tettes felszólításra sem adta vissza a készüléket, így a rend őrei is közbeléptek. A telefon megkerült ugyan, de Norbert a mérlegelésről lemaradt.


A kisfiú édesanyja a közösségi oldalon keresztül rátalált a „Superman”-ra, és kifejezhette háláját. Rácz Félix, (Harcsa Norbert menedzsere és egyben a Felix Promotion tulajdonosa) pedig ingyen jeggyel lepte meg a családot, így a helyszínről szurkolhattak Harcsa Norbertnek, aki az észt Sergei Melis ellen győzedelmeskedett a székesfehérvári gálán.

Forrás: http://nemzetisport.hu

Fotó: http://boxing.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Programok Budapesten

Szereted az igényes programokat és rendezvényeket? Ezen az oldalon megtudhatjátok, melyek a... Tovább

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság család fotó gyerek gyerekek kisfiú kislány sport