Irány a legjobb magyar online piactér

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyerekholmit manapság erről az online piactérről érdemes venni

K.A.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hallottál már a Minipiacról? Ez egy olyan egyedi és hiánypótló gyűjtőoldal, ahol lényegében a fizetésed nagyobbik részét fogod elkölteni a következő években. Ezen az internetes oldalon megtalálsz mindent, amire szükséged lehet, ha gyerek van a háznál.

Trendi és egyedi a magyar online piactér

A Minipiac termékei gyakorlatilag lefednek minden létező gyerekholmi kategóriát. Egy olyan online piactér, ahol tényleg mindent megtalálsz, amire egy gyereknek szüksége lehet a Pop-in pelenkától egészen a társasjátékig. Eladhatsz, vásárolhatsz… egyszóval pont úgy pezseghetsz, mint egy klasszikus piacon.

 

Alapvetően két lehetőség közül választhatsz: ott van neked a Minipiac szekció, ami új vagy újszerű gyerekholmik adás-vételét biztosítja magánszemélyek között. És ott van a magyar és külföldi dizájnerboltok kínálata a Minibutikban.  (Ez utóbbi esetben az oldal csak közvetítő szerepet tölt be, mert maga a vásárlás a gyártó, forgalmazó oldalán történik majd meg.) A felkészült anyukák tehát egy helyen és egyszerre válogathatnak a legjobb minőségű magyar gyerekholmikat készítő és forgalmazó dizájnerek és webshopok ajánlataiból, illetve sok-sok magánszemély hirdetéséből.

hirdetes

Hogy miben más ez a virtuális vásártér, mint a többi? Megtudhatod a következő oldalon.

Trendi és egyedi a magyar online piactér

Az oldal célja az, hogy a szülők időt és energiát spóroljanak a vásárlással, úgy, hogy mindent egy helyen találnak meg. Ami a keresést direktben is segíti:

 

  • márkák listája

 

  • kisokos funkció a felhasználás pontos paramétereivel

 

  • fórum, ahol sok visszajelzés, észrevétel és kérdés olvasható, illetve itt indítható bármilyen topik a gyerekholmikat érintő olyan témákban, mint: ajándékozás, tapasztalatok az egyes márkákkal kapcsolatban

 

  • hírek menüpont, ahová folyamatosan töltik fel az aktualitásokat, újdonságokat a termékekkel, leárazásokkal, kollekciókkal kapcsolatban.

 

Ha tehát éppenséggel sok feleslegessé vált gyerekholmi van otthon és eladnátok, vagy igazán újszerű holmit vennétek nem arany áron, akkor ma ennél jobb felület nem igen létezik, hiszen a kisbabás anyukák elsőszámú online csevegőjévé vált az oldal az elmúlt időszakban.

 

Jó állapotú vagy teljesen új játékok? Babakocsik, szekrények, pelenkázó, kiskönyvek, fürdető? Itt minden van. Tényleg. Szóval, ha kedvet érzel egy kis virtuális adok-veszek élményhez, még ma keress rá a www.minipiac.hu oldalra.

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba gyerek gyerekek gyerekruha játék kisbaba könyv kreatív tanács

Szótár

Hétvégi programok Budapesten

Hétvégi programok Budapesten? Ha igazán jó programokat keresel, semmiképp se hagyd ki az... Tovább

Hiperaktivitás

A hiperaktivitás  A szó jelentése "túlműködés",... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes