notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A hihetetlenül okos németjuhász

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Báró, a gondoskodó németjuhász (Videó)

MC

Ez a tündéri kutyus minden este csatlakozik a kisfiúhoz, hogy segítsen neki elpakolni, ágyba bújni, és elaludni! Elképesztően aranyosak!

A hihetetlenül okos németjuhász

Mint tudjuk, a kutyák az ember legjobb barátai. Az első pillanattól kezdve érezhetjük, hogy különleges kötelék van köztünk és kedvencünk között. Sokan kiskutya koruktól kezdve nevelgetik négylábú barátukat, és gyakran az évek során igazi családtaggá válik rengeteg otthonban egy-egy szeretett kutyus.

Néha azonban pont fordítva történnek a dolgok: a kutyák is kiveszik a részüket a gyermeknevelésből. Tökéletes példa erre ’Báró, a Németjuhász’.

hirdetes

Báró egy speciális képzést kapott kutya, aki számos emberi szokást sajátított el a saját módján. Ma azt a videót mutatjuk be, amelyben segít egy Zander nevű kisfiúnak a lefekvési folyamatban.

Először elpakolnak, majd együtt imádkoznak. Báró ez után betakarja a fiút, és kettesben olvasnak esti mesét. Végül jön a jóéjt puszi, és a négylábú gondozó lekapcsolja a szobában a villanyt, hogy Zander békésen alhasson.

Ne hagyd ki a videót a következő oldalon (egy másik kis meglepetést is találsz mellette)!

A hihetetlenül okos németjuhász

A németjuhász kutyák rendkívül okosak, és Báró csupán tovább erősíti ezt a véleményt. Viszont nem csupán gyermeknevelésben, egyéb házimunkákban is segít otthon! A második videót se hagyd ki, lejjebb található!

Ez aztán a házias háziállat! :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Hiperaktivitás

A hiperaktivitás  A szó jelentése "túlműködés",... Tovább

Vidéki wellness hotel

Belföldi nyaralás   Belföldön is szerezhetünk felejthetetlen élményeket, ha... Tovább

Tovább a lexikonra
család cuki gyerek videó