notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Csodaszép orosz kislány, akiért odavan az internet

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner

Ezért a csodaszép kislányért őrül most meg az internet

K.A.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bemutatjuk a 6 éves Anastasia Knyazevát, aki pillanatok alatt rabul ejtette az internetezők szívét. Jelenleg ő a világ egyik leghíresebb és legjobban kereső gyerek szupermodellje, aki elmondhatja magáról, hogy annyit keres, mint édesapja és édesanyja együttvéve.

Ez a csodaszép orosz kislány a legszebb a világon

Hogyan lesz valakiből gyerek szupermodell? A különlegesen szép külső és az ámulatba ejtő belső kisugárzás mellé kell hozzá egy gyakorlatias szülő és jó kapcsolatok. Sokan gondolják, hogy ez a pálya, ilyen fiatalon nem való kicsiknek mert sokminden kimarad emiatt az életükből. Való igaz. Egy jó szülővel azonban határokon belül tartható az egészséges szereplés, hogy a kislányoknak, kisfiúknak legyen elég ideje igazán gyereknek is maradni. 

 

A mi bűbájos sztárunk szerencsés. Szülei tudatosan és szeretettel menedzselik.

 

De nézzétek, Násztya már önmagában is remek géneket örökölt. Csodaszép anyukája, a szintén modellként dolgozó Anna, elismert a szakmában. Nem csoda hát, hogy az alma nem esett olyan messze a fájától.

 

A tapasztalt anyuka elég hamar felismerte, hogy kislánya különleges szépséggel rendelkezik, így már 3 évesen elvitte őt egy ügynökséghez, ahol ledöbbentek a kis gyönyörűség látványától. A világ pedig nyitottnak bizonyult erre a tisztaságra, ezekre a csillogó, kristálytiszta, vakító kék szemekre és a babás pofikára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó via instagram: anna_knyazeva_official

 

Lapozz tovább Násztya történetéért és további gyönyörű képekért!

 

Ez a csodaszép orosz kislány a legszebb a világon

Násztya az elmúlt 3 év alatt olyan sikeres lett, hogy világmárkák versengenek érte. Saját instagram oldalát édesanyja kezeli és több mint 1 millióan követik a világon. Az orosz kismodell földöntúli, tökéletes szépsége rajongók millióit ihleti meg nap, mint nap, a közösségi médiák csak úgy ontják a kislányról született képeket.

 

Fotó via instagram: anna_knyazeva_official

 

Fotó via instagram: anna_knyazeva_official

 

Nézzétek meg ti is az instagramon ezt a cuki kislányt, aki már most tudja, hogy pózolnak a profik és miként kell eladni egy jól szabott gyerekruhát. Természetessége, ártatlan bája, rabul ejtő és biztosak vagyunk benne, hogy pillanatok alatt levesz benneteket is a lábatokról ez a sok – sok báj, ami sugárzik belőle.

 

hirdetes
További cikkek ebben a témában
anya anyaság gyerek kislány

Szótár

Lakástakarítás

Ha nincs kedved vagy időd gyermekeid mellett a lakásod takarításával sokat bajlódni,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 140

Átlagos értékelés: 4.8