Csodaszép orosz kislány, akiért odavan az internet

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Ezért a csodaszép kislányért őrül most meg az internet

K.A.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bemutatjuk a 6 éves Anastasia Knyazevát, aki pillanatok alatt rabul ejtette az internetezők szívét. Jelenleg ő a világ egyik leghíresebb és legjobban kereső gyerek szupermodellje, aki elmondhatja magáról, hogy annyit keres, mint édesapja és édesanyja együttvéve.

Ez a csodaszép orosz kislány a legszebb a világon

Hogyan lesz valakiből gyerek szupermodell? A különlegesen szép külső és az ámulatba ejtő belső kisugárzás mellé kell hozzá egy gyakorlatias szülő és jó kapcsolatok. Sokan gondolják, hogy ez a pálya, ilyen fiatalon nem való kicsiknek mert sokminden kimarad emiatt az életükből. Való igaz. Egy jó szülővel azonban határokon belül tartható az egészséges szereplés, hogy a kislányoknak, kisfiúknak legyen elég ideje igazán gyereknek is maradni. 

hirdetes

 

A mi bűbájos sztárunk szerencsés. Szülei tudatosan és szeretettel menedzselik.

 

De nézzétek, Násztya már önmagában is remek géneket örökölt. Csodaszép anyukája, a szintén modellként dolgozó Anna, elismert a szakmában. Nem csoda hát, hogy az alma nem esett olyan messze a fájától.

 

A tapasztalt anyuka elég hamar felismerte, hogy kislánya különleges szépséggel rendelkezik, így már 3 évesen elvitte őt egy ügynökséghez, ahol ledöbbentek a kis gyönyörűség látványától. A világ pedig nyitottnak bizonyult erre a tisztaságra, ezekre a csillogó, kristálytiszta, vakító kék szemekre és a babás pofikára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó via instagram: anna_knyazeva_official

 

Lapozz tovább Násztya történetéért és további gyönyörű képekért!

 

Ez a csodaszép orosz kislány a legszebb a világon

Násztya az elmúlt 3 év alatt olyan sikeres lett, hogy világmárkák versengenek érte. Saját instagram oldalát édesanyja kezeli és több mint 1 millióan követik a világon. Az orosz kismodell földöntúli, tökéletes szépsége rajongók millióit ihleti meg nap, mint nap, a közösségi médiák csak úgy ontják a kislányról született képeket.

 

Fotó via instagram: anna_knyazeva_official

 

Fotó via instagram: anna_knyazeva_official

 

Nézzétek meg ti is az instagramon ezt a cuki kislányt, aki már most tudja, hogy pózolnak a profik és miként kell eladni egy jól szabott gyerekruhát. Természetessége, ártatlan bája, rabul ejtő és biztosak vagyunk benne, hogy pillanatok alatt levesz benneteket is a lábatokról ez a sok – sok báj, ami sugárzik belőle.

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Mit tehetsz, hogy gyermeked felelős felnőtté váljon

2018-02-21

Mit tehetsz, hogy gyermeked felelős felnőtté váljon

Szülőként mindent meg szeretnél adni gyermekednek, hogy teljes életet éljen és később felelős felnőtt váljon majd belőle. Sokszor azonban nem tudjuk eldönteni, mivel is nevelhetjük gyermekünket felelősségre. Néhány haszno tanács szülőknek, hogy mit tehetnek annak érdekében, hogy gyermekünk felelős felnőtté váljon.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság gyerek kislány

Szótár

Esküvőhelyszín Budapesten

Ha most készültök összekötni az életeteket, akkor bizonyára már tudjátok, hogy az... Tovább

Gyerekbarát szálloda

Egy gyerekbarát szálloda lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek és a felnőttek is kiélvezzék a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes