notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kiszolgálták a plüssnyulat a hotelben

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

A hotelben hagyta a plüss nyulát a kislány – nézd, mi történt vele!

Kósa Krisztina

Kisgyerekként mindenkinek van egy kis plüsse vagy valamije, amihez ragaszkodik, amivel alszik, vagy ami nélkül egy tapodtat sem mozdul semerre. Aztán ahogy telik-múlik az idő, felnövünk, és elhagyjuk ezeket a szokásainkat. A címben szereplő plüss nyuszit azonban egy életre megjegyzi magának kis gazdája, az egyszer biztos.

Plüss nyúl a hotelben

Történt ugyanis, hogy egy kislány a szüleivel való távozáskor a hotelben felejtette a plüss nyusziját. Minderre csak akkor derült fény, amikor a szálloda feltett egy képet a Facebookra, melyen a nyuszi szerepelt, és aláírták, hogy „Elhagytam a gazdámat az Adare Manor Hotelben.”

A média aztán pillanatok alatt felkapta a hírt, és tulajdonképpen hozzájárult ahhoz, hogy a játék visszajusson tulajdonosához – igencsak kalandos módon.

hirdetes

Ugyanis mindeközben a személyzet úgy döntött, hogy úgymond folytatja a sztorit, és úgy tettek, mintha élő, lélegző kisállatról lenne szó: mindenben kiszolgálták, majd a fotókat közzé tették.  

A fenti képen éppen reggelizik az elveszett jószág. Minden bizonnyal megfelelt az étel a kényes ízlésének, főleg, hogy főként zöldségeket kapott.

Délutáni tea egy kis teasüteménnyel. Hát kell ennél jobb egy nyúlnak? Nagyon felvitte az isten a dolgát, ha ennyire mindenki körülötte ugrált. :) 

Lapozz a történet boldog befejezéséért!

 

Plüss nyúl a hotelben

A fenti fotót akkor készítették a dolgozók, mikor már kiderült, hogy megvan a játék gazdája, ls másnap már mennek is érte. A plüss nyuszi mindenesetre szemmel láthatóan el volt kényeztetve az utolsó éjszakáján az Adare Manor Hotelben. 

Kis gazdájával, immár nagy boldogságban.

Nagy valószínűséggel akkor is meglett volna a játék, ha nem lesz belőle ekkora hír, visznt az is biztos, hogy a szálloda dolgozói emberségből és empátiából jelesre vizsgáztak.

A kislán pedig soha nem felejti el, hogy milyen kalandos úton jutott vissza hozzá kedvenc plüss nyuszija. :) 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Családi wellness hétvége

Egy családi wellness hétvége remek lehetőséget biztosít a család számára, hogy minőségi... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság apa baba család cuki fotó gyerek gyerekek játék kisfiú kislány kreatív