notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy májbeteg kislány története

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Egy májbeteg kislány története

Tutyus

A család megtudja hogy 9 hónapos kislányuk komoly beteg – a bébiszitter olyat mond erre amit senki sem várt. Az Egyesült Államokban élő  22 éves Kiersten Miles még csak három hete dolgozott bébiszitterként George Farra Roskos háromgyermekes családjának, mikor olyan döntést hozott,ami megváltoztatta az életét.

Kiersten Miles

Kiersten nagyon hamar közel került a legkisebb gyermekhez Taliához. A kilenc hónapos kislánynak májbetegsége volt és amikor új májra lett volna szüksége, a lány egy percig sem habozott.

Kiersten Miles

Farra elmagyarázta, hogy ez nem lesz olyan egyszerű folyamat. Mikor vért ad valaki az egy dolog, de egy szervet adományozni egészen más. De a 22 éves lány tántoríthatatlan volt és szerencsére a teszt eredmények azt mutatták ki, hogy minden rendben lesz.

hirdetes

A folyamat nagyon lassan indult, de 2017 január 11.-én elérkezett a transzplantáció ideje. Kierstent elaltatták és májának egy részét eltávolították, amit a mellette lévő műtőben várakozó Talia testébe ültettek. A teljes műtéti és transzplantációs folyamat 14 órát vett igénybe.
Mindketten hamar felépültek a műtét után és Talia szülei örökre hálásak ezért a nagylelkű segítségért.

Szerintünk, csodálatos, amit ez a lány tett a gyermekért és a családért. Sajnos nagyon kevés az ilyen önzetlen ember a világon.

Ha tetszett a történet kérlek, oszt meg ismerőseiddel is. heart

Forrás: http://csodalatos.co/2017/09/01/a-csalad-megtudja-hogy-9-honapos-kislanyuk-komoly-beteg-a-bebiszitter-olyat-mond-erre-amit-senki-sem-vart/

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Programok Budapesten

Szereted az igényes programokat és rendezvényeket? Ezen az oldalon megtudhatjátok, melyek a... Tovább

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra
betegség egészség gyerek kislány