notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Útmutató a pár hetes gyermeknek :)

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Egy édesapa kérései a pár hetes kislányához :)

Rezsóanyu

Egy apuka Clint Edwards blogbejegyzését olvasva végig mosolyogtam.  Annyira édes kis levelet írt a pár hetes kislányához!  S úgy vélem, lényegében mindannyian így érzünk, akinek kisbabája van. Olvasd végig a levelet, melyben leírja, hogy miben kell megváltoznia a babának, hogy jobb legyen az életük.

 

Változtatnod kell ezeken a dolgokon!  :)

Aspen!  Tudom, hogy te még új vagy ebben a családban.  Alig pár hete, hogy egy fedél alatt élsz velünk.  De őszintén szólva van néhány dolog, amin változtatnod kellene!

Anyád és én megvitattuk, és íme, egy lista, azokról a dolgokról, amiben változtatnod kellene.

 

 

Tartsd a tejet a gyomrodban!

Láttad a foltokat az ingemen?  Anya ruháját is többször lehánytad már.  Ezen sürgősen változtatnod kell!  Ha mégsem bírod ki, akkor ezt a fürdőszobában tedd!  Tudom, hogy ettől megkönnyebbül az ember, de azért ez mégiscsak durva!  Különben is, ha annyira éhes vagy, tartsd magadban az ételt. Ezen tényleg dolgoznod kell!

hirdetes

 

Aludd át az éjszakát!

Néhány napja hajnali 3-kor felsírtál.  Akkor magamhoz vettelek, s együtt aludtunk. De két óra múlva újra felébredtél. Ez elfogadhatatlan! Nekem reggel 6-kor fel kell kelnem, hogy munkába menjek.  Ha ki akarom aludni magam, a nappaliban kell lefeküdnöm. Ilyet még senki sem tett velem.

 

Változtatnod kell ezeken a dolgokon!  :)

Használd a wc-t!

Nem hiszem, hogy ez nagy magyarázatra szorul.  Kicserélni a pelenkáidat elég gáz.

 

Tartsd meg a saját fejedet!

A segítségem nélkül a fejed állandóan visszahanyatlik.  S nekem kell tartanom.  Persze te mindenfelé forgatod a szemedet, s ha nem úgy tartalak, nyűgössé válsz.  Nem lenne egyszerűbb, ha saját magad tartanád arra a fejedet, amit látni akarsz.  Szóval gyakorolj!

 

Mondd el mi a baj!

Tegnap megkérdeztem mi a baj, de te csak sírtál.  Kicseréltem a pelenkát, de te továbbra is sírtál. Aztán anya a mellére tett, de neked az sem volt jó.  Kitakartalak, betakartalak, de egyik sem hozott enyhülést a bömbölésedre.  Végül egy idő múlva, egy nagyot büfögtél, majd abbahagytad a sírást.  Ha ez volt a baj, miét nem mondtad el?  Nem lett volna egyszerűbb?

 

Változtatnod kell ezeken a dolgokon!  :)

Büfizz egyedül!

Olyan furcsa, hogy valakinek a hátát kell ütögetni, hogy büfizzen.  Olyan, mintha lenne ott egy büfi-gomb, amit meg kell nyomni.  Szerintem ezt intézze mindenki saját maga!  Szóval, szállj le rólam!

 

Próbáld kibírni több órán keresztül evés nélkül!

Egyél nagyobb adagokat, sőt azt sem bánnám, ha mindjárt elkezdenél szilárd ételeket fogyasztani.  Számomra már annyira kellemetlen, hogy ahogy elkezdesz sírni, anya már gombolja is ki a blúzát neked.

 

 

Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon szeretlek!  Vannak nagyon jó tulajdonságaid, de jobb lenne, ha ezeket az alapvető készségeket minél előbb megtanulnád!

 

Szeretettel: Apu

 

Forrás: http://www.huffingtonpost.com/clint-edwards/

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Családi wellness

A családi wellness nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt szórakozzon és pihenjen a család... Tovább

Tovább a lexikonra
baba kisbaba kislány nevelés táplálkozás