notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tortaköltemények, melyek elvarázsolnak

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Tortaköltemények, melyeket neked is látnod kell!

Kósa Krisztina

Vannak hihetetlen kézügyességű és türelmű emberek, akik úgy szeretik az édességet, mint kevesen. Ők azok, akik művészi oldalról közelítik meg a tortákat, és olyan csodás finomságokat alkotnak, hogy attól mindenkinek leesik az álla.

Tortaköltemények

1., Könyvtári torta

Lehet, hogy elsőre nem olyan nagyon látványos, de ha megnézzük az aprólékosan kidolgozott részleteket, hogy minden kis könyvet külön alkottak meg, sőt, mi több, még címet is adtak neki, bizony elgondolkodunk: hány óráig/napig csinálták mégis??

2., Röfik a sárban

Igazi gyereknek való torta a rengeteg csoki miatt, melyek a legkülönfélébb formában jelennek meg a tortán belül. Ötletes, humoros, és minden bizonnyal sokunk csemetéjének elnyerné a tetszését.

hirdetes

3., Léghajós torta

A kép nagyban hasonlít Gerald Durrell – Léghajóval a világ körül című szuper könyvére, melyben a nagybácsi fantasztikus világ körüli útra vitte unokaöccseit és unokahúgát. A kérdés itt most csupán az: hogyan oldották meg, hogy a sok kis „lufi” fent maradjon? 

Lapozz a további kreatív csodákért! 

 

Tortaköltemények

4., Vörös sárkányos torta

Nagyon szép kontrasztot alkot a hófehér és az égővörös a tortán. Hát még a sárkány, melynek aprólékos kidolgozottsága látszik minden pikkelyén, és főleg a fején. Nagyszerű ajándék lehet minden olyan barátunk számára, aki a keleti kultúrában jártasabb.

5., Jégkorszak-torta

A mesét valószínű mindenki ismeri, még ha nem is látta. A Motkányt pedig de pláne. Ikonikus alakja minden valamirevaló Jégkorszakos reklámban, pólón, plakáton és bárhol megjelenik. Most például ezen a tortán, melynek boldog tulajdonosa minden valószínűség szerint egy kisgyerek.

6., Póló-torta

Első ránézésre egyszerűnek tűnik, azonban van mögötte munka rendesen. Alapból megfog mindenkit az egymásra helyezett emeletek gyönyörű, élénk színe, valamint annak a furfangossága, hogy egy ilyen torta bizony nem sokunknak jutna eszébe egy alkalomra, pedig lám, milyen mutatós is!

Még nincs vége, most jön csak a pláne! Lapozz hát!

 

Tortaköltemények

7., Könyvtorta

A kishölgy, aki a torta boldog tulajdonosa, minden bizonnyal nagyon örült, mikor megkapta ezt a csodás meglepetést, melyen látszik, mennyit foglalkoztak vele, hogy ilyen gyönyörű legyen. A könyvek borítója, a rózsa, minden tökéletes összhangban van. Kár megenni, pedig 100%, hogy isteni az íze.

8., Édességes-cukorkás torta

 

Nem is nagyon lehet megfelelő megnevezést találni ennek a tortának, hiszen annyira összetett. Van rajta cupcake, nyalóka, fagyi, cukorka, és még ki tudja, hányféle finomság. Csodás színei és impozáns mérete érthető módon magára vonzza mindenki tekintetét. Ha ez egy születésnapi bulira készült, hatalmas siker lehetett, az egyszer biztos.

9., Minion

 

No, ez az, amit manapság senki emberfiának nem kell bemutatni, ugyanis egy ideje mindenhol a mini minyonokkal találkozhatunk. Kékek és sárgák, és cukik, és minden kisgyerek imádja őket. Hát, ha még torta formájában is megkaphatják! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Alkalmi ruha

Az alkalmi ruha egy különlegesebb ruhadarab, mint a hétköznapi öltözék. A tökéletes alkalmi... Tovább

Programok Budapesten

Szereted az igényes programokat és rendezvényeket? Ezen az oldalon megtudhatjátok, melyek a... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság apa család cuki egészség fotó gyerek gyerekek gyereknevelés iskola játék kisfiú kislány könyv kreatív táplálkozás