Tortaköltemények, melyek elvarázsolnak

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Tortaköltemények, melyeket neked is látnod kell!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vannak hihetetlen kézügyességű és türelmű emberek, akik úgy szeretik az édességet, mint kevesen. Ők azok, akik művészi oldalról közelítik meg a tortákat, és olyan csodás finomságokat alkotnak, hogy attól mindenkinek leesik az álla.

Tortaköltemények

 

1., Könyvtári torta

 

Lehet, hogy elsőre nem olyan nagyon látványos, de ha megnézzük az aprólékosan kidolgozott részleteket, hogy minden kis könyvet külön alkottak meg, sőt, mi több, még címet is adtak neki, bizony elgondolkodunk: hány óráig/napig csinálták mégis??

 

 

2., Röfik a sárban

 

Igazi gyereknek való torta a rengeteg csoki miatt, melyek a legkülönfélébb formában jelennek meg a tortán belül. Ötletes, humoros, és minden bizonnyal sokunk csemetéjének elnyerné a tetszését.

hirdetes

 

 

3., Léghajós torta

 

A kép nagyban hasonlít Gerald Durrell – Léghajóval a világ körül című szuper könyvére, melyben a nagybácsi fantasztikus világ körüli útra vitte unokaöccseit és unokahúgát. A kérdés itt most csupán az: hogyan oldották meg, hogy a sok kis „lufi” fent maradjon? 

 

 

 

Lapozz a további kreatív csodákért! 

 

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

2018-03-01

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

Napjainkban nem tudunk eléggé odafigyelni gyermekeink testi, lelki és szellemi egészségére. Az olvasás rohnó világunkba sokszor már nem fér bele és ennek gyermekeink is kárát látják. Pedig a gyerekek számára nagyon fontos, testi, lelki és szellemi fejlődésüknek, hogy mindennap olvassunk gyermekünk számára.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa család cuki egészség fotó gyerek gyerekek gyereknevelés iskola játék kisfiú kislány könyv kreatív táplálkozás

Szótár

Gyermekbarát hotel

A tökéletes családi nyaralás   Akinek van gyermeke, az tudja jól, hogy gyerkőccel... Tovább

Lakástakarítás

Ha nincs kedved vagy időd gyermekeid mellett a lakásod takarításával sokat bajlódni,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes