notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Te is Candy Crush anyu vagy?

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Te is Candy Crush anyu vagy?

A Candy Crush, egy klasszikus online játék, android alkalmazás, melyben színes cukorkákat kell rendezgetni, óriási robbanások, és ajándék cukorkák segítségével tudja a játékos az adott szintet teljesíteni. Sok anyuka is játszik lazítás céljából, és bizony képes akkor is időt szakítani egy-egy körre, amikor úgy tűnik, hogy igen elfoglalt!

Te is Candy Crush anyu vagy?

Mi is az a Candy Crush?

A Candy Crush világszeret hódit, ma már több millió aktív felhasználója van. A játék több éve a piacon van, s azóta annyiszor húzták már végig ujjukat játék közben telefonjuk készülékén, hogy a Mars bolygóra elért volna, ha összekötnénk az érintést.  Az alkalmazáson belüli vásárlások összege több millió dollárra rúg, így kétség kívül jó befektetés volt a megalkotójának. Számos altípus született, mint például a Candy Crush Saga, Candy Crush Sóda, Candy Crush Jelly és még sok erre az alapra ültetett változat. A lényeg ugyan az, három egy forma színű cukorkát összehúzni, ami ezután eltűnik a tábláról, de ez is a cél, mert sokszor csoki mezőket, vagy zselé mezőket kell eltüntetni az összerendezések által. Bizonyos kombinációk összekötése révén robbanó cukorkák születnek, melyek segítségével hamarabb elérjük a célt.

hirdetes

Ki a célközönség?

Te is Candy Crush anyu vagy?

Anyukák a WC-n ülve…

A célközönség 3-100 éves korig mindenki. Sok anyuka is szívesen elidőzik a játékban elmerülve. Egy-egy partit nem sokból tart lejátszani, arról nem is beszélve, hogy függőség szabályzóként csupán öt életünk van alapból, majd csak fél óra múlva termelődik egy újabb. Sebaj! Mi anyukák, ugye egyszerre több dolgot is képesek vagyunk csinálni, a logisztika a vérünkben van! Így nem probléma, ha elfogyott az öt élet altatás közben, mert bőven akad tennivaló addig is a lakásban. De ha van némi lélegzetvételnyi időnk, akár kádban lazítva, vagy a WC-n ülve, simán lenyomunk pár pályát. Kizökkent, kikapcsol pár pillanatra, arról nem is beszélve, hogy szerény büszkeséggel tölti el az embert a megoldott pálya.

Te is Candy Crush anyu vagy?

Te melyik pályánál tartasz?

Súlyosabb esetben bizony tud függő lenni az ember, mert már butább okos telefonok is képesek több játékot futtatni, így több Candy-t is tarthatunk a tűzben. Ahol elfogyott az egyik 5 élet, jöhet a másik! Ha nem figyelünk magunkra, könnyen nagyobb függők lehetünk, mint gyerekeink, s ennek bizony ők isszák meg a levét. Annyiban szerencsés ez a vonzalom, ha nem akarjuk, gyakorlatilag egy fillérünkbe sem kerül. Így ez mindjárt barátságosabb szenvedély, mint a játékgépezés, vagy a kaparós sorsjegy. Velük ellentétben több a sikerélmény, igaz pénzt nem hoz a konyhára. Ezt inkább bízzuk a munkaadónkra, csak meg ne lássa, amint az íróasztal alatt ép a 345-ös pályával küszködünk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Gyermekbarát hotel

A tökéletes családi nyaralás   Akinek van gyermeke, az tudja jól, hogy gyerkőccel... Tovább

Diszlexia

A diszlexia a nyelvvel, a beszéddel és az olvasástanulással kapcsolatos... Tovább

Tovább a lexikonra
anya anyaság család cuki gyerek gyerekek játék