Hogyan kezeljük a hisztit bevásárlás közben?

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Bevásárlás kisgyermekkel – Hogyan jussunk el a pénztárig hisztimentesen?

TR

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Biztosan sok anyukával előfordult már, hogy remény vesztve állt síró, toporzékoló gyermeke mellett egy szupermarketben, miközben a többi vásárló igen szúrós pillantásokat vetett ránk. Ezek szinte az elkerülhetetlen helyzetek közé tartoznak de adunk néhány tippet, amivel könnyebb átvészelni ezeket a szituációkat! 

Kezeljük könnyen a hisztit bevásárlásnál

Bevásárlás babával?


Ha pici babával vágunk neki a vásárlásnak, akkor nem lehet nagy gond, ha már előtt megetettük őt és a pelus is tiszta. Így sikerülthet 2-3 óra alatt bevásárolnunk mindennemű probléma nélkül. De ha nyári időben a szupermarketben légkondi működik, érdemes magunkkal vinni egy kisebb takarót, nehogy a picinek hűvös legyen a hely. Érdemes megfigyelni, hogyan érzi magát a legjobban, hordozóban vagy babakocsiban érzi magát komfortosabban bevásárlás közben? Bármelyikre is esik a választásunk gyakran mosolyogjunk rá, beszéljünk hozzá, akár kedvenc játékát is elvihetjük!

hirdetes

 

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

2018-03-01

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

Napjainkban nem tudunk eléggé odafigyelni gyermekeink testi, lelki és szellemi egészségére. Az olvasás rohnó világunkba sokszor már nem fér bele és ennek gyermekeink is kárát látják. Pedig a gyerekek számára nagyon fontos, testi, lelki és szellemi fejlődésüknek, hogy mindennap olvassunk gyermekünk számára.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anyaság baba egészség fejlesztő gyerekek gyereknevelés kisbaba kisfiú kislány kreatív nevelés tanulás

Szótár

Lakástakarítás

Ha nincs kedved vagy időd gyermekeid mellett a lakásod takarításával sokat bajlódni,... Tovább

Bababarát étterem Budapest

Ha egy megfelelő étteremet keresünk babával, nem egyszerű a helyzet, hiszen számtalan étterem... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes