notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hogyan kezeljük a hisztit bevásárlás közben?

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner

Bevásárlás kisgyermekkel – Hogyan jussunk el a pénztárig hisztimentesen?

TR

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Biztosan sok anyukával előfordult már, hogy remény vesztve állt síró, toporzékoló gyermeke mellett egy szupermarketben, miközben a többi vásárló igen szúrós pillantásokat vetett ránk. Ezek szinte az elkerülhetetlen helyzetek közé tartoznak de adunk néhány tippet, amivel könnyebb átvészelni ezeket a szituációkat! 

Kezeljük könnyen a hisztit bevásárlásnál

Bevásárlás babával?


Ha pici babával vágunk neki a vásárlásnak, akkor nem lehet nagy gond, ha már előtt megetettük őt és a pelus is tiszta. Így sikerülthet 2-3 óra alatt bevásárolnunk mindennemű probléma nélkül. De ha nyári időben a szupermarketben légkondi működik, érdemes magunkkal vinni egy kisebb takarót, nehogy a picinek hűvös legyen a hely. Érdemes megfigyelni, hogyan érzi magát a legjobban, hordozóban vagy babakocsiban érzi magát komfortosabban bevásárlás közben? Bármelyikre is esik a választásunk gyakran mosolyogjunk rá, beszéljünk hozzá, akár kedvenc játékát is elvihetjük!

 

 

Kezeljük könnyen a hisztit bevásárlásnál

Bevásárolni egy picit nagyobbakkal! 


Ha már kisovis korú gyermekünkkel vágunk neki egy vásárlásnak, érdemes olyan napszakot választani, amikor még van néhány óra egy étkezésig, mert egy éhes kisgyermekkel szinte esélytelen a vásárlásra koncentrálni. Jó ötlet bevonni őt a vásárlásba is, megkérhetjük hogy válasszon ki nekünk szép gyümölcsöket, zöldségeket, pakoljuk be együtt a zsömléket a zacskóba. Így közös élménnyé is tehetjük a bevásárlást és még segített is nekünk. 

 


Követelőzés bevásárlás közben?


Hasznos lehet előre tisztázni gyeremkünkkel, hogy a boltban csak egyetlen egy dolgot választhat majd magának, így könnyebben tudjuk majd tartani magunkat az egyezséghez, ha esetleg hisztire kerülne a sor a vásárlás folyamán. Nem beszélve a következő alkalomról, ahol ismét eggyel több dolgot szeretne majd magának, ha nem vagyunk elég következetesek. 

 

Viszont a legfontosabb, hogy ha látjuk, hogy gyermekünk egyáltalán nem érzi jól magát vásárlás közben, egyre csak nyűgösebb és semmi sem segít a helyzeten, akkor jobban tesszük ha egy másik időpontot választunk a vásárlásra, a gyermekről való gondoskodás mindennél fontosabb! 

hirdetes
További cikkek ebben a témában
anyaság baba egészség fejlesztő gyerekek gyereknevelés kisbaba kisfiú kislány kreatív nevelés tanulás

Szótár

Esküvőhelyszín

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása a legfontosabb feladat a szervezés során, hiszen... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 181

Átlagos értékelés: 5.0