Benji kalandjai - egy csodás történet

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Egy szívszorító történet

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Akinek volt már kutyája, tudja, hogy mivel jár: nagyjából olyan, mint egy kisgyerek, hiszen állandó gondoskodást és odafigyelést igényel. Sokan azonban nem bánnak szeretettel az állatokkal, és magukra hagyják őket. Az alábbi történet egy kiskutyáról szól, akinek szomorú sorsa egy csapásra jóra fordult.

Csodás véget ért a kutya szomorú története

 

Az amerikai Hope for Paws állatvédő egyesület munkatársai egy napon telefonhívást kaptak: egy fiatalnak látszó kutyus kóborol elhagyatottan az utcán. Egészségi állapota nagyon leromlott, és látszott rajta, hogy már régóta lehet elhagyatottan. Amikor végül rátaláltak az állatvédők, az útközben Benjinek elnevezett kutyus éppen egy kocsi alá bújva reszketett.Amikor meglátta, hogy emberek közelednek felé, gyorsan el is szaladt – ez egyértelműen arra utalt, hogy korábban bánthatták, és ezért az emberekről rossz véleménnyel van. Ezzel jócskán megnehezítette megmentői helyzetét, de nem adták fel. Pár saroknyi kergetőzés után Eldad Hagar és Lisa Chiarelli, a menhely dolgozói befogták őt.

hirdetesBenji eleinte hevesen tiltakozott mindenféle közeledés ellen, ám a szerető kezek simogatásától hatására megenyhült. Gyorsan a menhelyre szállították hát, ahol azonnal sürgős ellátásban részesült: levágták gubancos, tetves bundáját, és ekkor már világosan látszott, hogy bolhás is, és még számos egyéb gonddal is küzd szegényke. Hamar meg is fürdették hát, majd az orvos vette kezelésbe. A kis vacak látszólag teljesen rendbejött, az azonban aggodalomra adott okot, hogy az első tíz napban egyáltalán nem akart reagálni semmire, ugatni és enni sem nagyon volt hajlandó. Túl friss volt még neki a több éves traumát felváltó jótettek sorozata.

 

VIDEÓ AZ ÁTALAKULÁSRÓL A KÖVETKEZŐ OLDALON! 


 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Kisbabák és a dehidratáció

2018-02-25

Kisbabák és a dehidratáció

Betegség, túlöltöztetésből fakadó izzadás, szájüreg problémák és még megannyi oka lehet annak, ha egy kisbaba életében diagnosztizálható a dehidratáció. Nagyon nehéz kezelni a betegséget, viszont fokozottan kell rá figyelni, hiszen hamar komoly következményei lehetnek. Legjobb, ha egy szülő ismeri a tüneteket és időben lép.Tanácsok a cikkben.

Így teheted kellemesebbé az első nyarat kisbabád számára

2018-07-24

Így teheted kellemesebbé az első nyarat kisbabád számára

Habár a nyári hőséget időnként megszakítja egy-egy hidegfront és néhány napos esős időszak, többnyire a meleg, párás napok jellemzőek erre az évszakra, amiket nem hogy a kisbabák, még a felnőttek sem mindig viselik jól.

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa család cuki fotó gyerek gyerekek nevelés tanács videó

Szótár

Őszi wellness

Az őszi wellness számos előnnyel bír, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk el egy kis... Tovább

Hétvégi gyerekprogram

Hétvégi gyerekprogram az olyan rendezvények, események elnevezése, mely kifejezetten a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.