Minden apának meg kell tanítania ezeket a dolgokat a lányuknak!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Amit az apáknak meg kell tanítani a lányuknak

Rezsóanyu

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden apa egyedülálló szerepet játszik a lánya életében. Ő a Superman! Az apa felelős azért, hogy megmutassa neki, milyen egy "igazi férfi", ő ad erőt hogy szembenézzen a világgal, boldogságot és erőt sugároz. Sőt, az apa az első férfi a lánya életében!

Apák megtanítják a lányuknak

Itt vannak azok a dolgok, amit minden apa meg kell, hogy tanítson a lányának:

 

1., Ő nagyon különleges

Minden ember egyedi és különleges a maga nemében. A lényeg az, hogy észre vedd ezt a tényt!  Az apa feladata, hogy segítsen a lányának, hogy megtalálja az identitását, és megértse, hogy ő különleges, és egyedi. Egy jó apa szereti és elfogadja a lányát úgy, ahogy van. A tiszta szülői szeretet megtanítja a gyereknek, hogy szeresse saját magát, és másokat, s az értékeket felismerje a világban.

hirdetes

 

2., Megérdemli a legjobbat ebben az életben

Azt hiszem, minden apa tudja, hogy az ő kis hercegnője megérdemli a legjobbat ebben a világban. Mindig megpróbálja növelni a lánya önbecsülését, és meggyőzni őt, hogy megérdemli a tiszteletet, szeretetet és megbecsülést. Továbbá, megtanítja élvezni és értékelni a csodás pillanatokat az életben.

 

3., Elég erős…

Az egyik legfontosabb dolog, amit az apáknak kellene tanítani lányaikat az, hogy elég erős ahhoz, hogy leküzdje a nehézségeket az életben. Ismerjék fel a képességeiket és ne féljenek a kudarctól.

Meg kell tanítani a lányaikat, hogy fizikailag és mentálisan is erősek legyenek!

 

Forrás: http://womanitely.com/

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Mit tehet egy szülő, ha válogat a gyerek?

2018-02-20

Mit tehet egy szülő, ha válogat a gyerek?

Sok szülő számára jelent problémát, hogy a gyerkőc túlságosan válogatós. Nem hajlandó minden ételt elfogyasztani, így pedig félő, hogy a szervezete sem jut elegendő vitaminhoz, és a szükséges tápanyagokhoz. Néhány tipp segítségével sokat segíthetsz a kicsinek és magadnak is a probléma orvoslásában. Íme a legjobb trükkök a probléma megoldásához!

A babagyógyszerek biztonságos beadása

2018-02-25

A babagyógyszerek biztonságos beadása

Minden kicsi másképpen reagál a megbetegedésekre. Van, aki a rosszullét ellenére is együttműködő, mások viszont kifejezetten nyűgősek. A babagyógyszerek beadását nagyban nehezítheti tehát a babák lelkiállapota és a szülő rutinossága is. A cél, hogy jól csináljuk és a kisbaba meggyógyuljon. Tudj meg hát mindent, ami segíthet a nehéz pillantokban.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
apa gyerek gyereknevelés kislány

Szótár

Étterem Budapest

Minden szülőre ráfér néha a kikapcsolódás. Ha úgy érzitek, szükségetek van egy kis... Tovább

Téli gyermekprogramok Budapesten

A legjobb téli gyermekprogramok Budapesten? Nem szabad kihagynotok a korcsolyázást, az utazást a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.