Hihetetlen reflexei vannak az apáknak

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Apa a legjobb! Megmutatom, miért

Apa elszunyókál, miközben a gyermek a közelben van? Apa nem figyel a gyermekére, amikor ő hintázik vagy játszik éppen? Ez nem igaz! Az apák a legjobbak! Most meg is mutatom, miért!

Apa a legjobb!

 

Az apák igazi hősök, bárki bármit mond, nem is csak egy Apák napjának kellene lennie egy évben, hozzáteszem, nem is csak egy Anyák napjának. Maradjunk annyiban, hogy a szülők a legjobbak a világon. Na de most mi az apákról beszélünk akkor csak és kizárólag. És hogy miért? Mert a legtöbben nem merik rábízni a gyermeket apára, inkább mártírként viselkednek, de a gyereket nem hagyják magára az erősebbik nem képviselőjével. Ezt is megtudom érten néha, erre is van példám, egy korábbi cikkemben láthattok képeket erről, ha ide kattintotok.

hirdetes


Még egyszer, hogy biztosan megjegyezze mindenki: az apák igazi hősök! Persze, vannak kivételek, mint mindig, de velük most ne foglalkozzunk.


A követező videóban szereplő apukák azok, akikre mindenki büszke lehet. A gyerekeket hihetetlen módon mentik meg a balesettől, én már sokszor oda se mertem nézni, az apukák mégis a helyzet magaslatán voltak. És hogy miért? Mert hősök! Na, de komolyra fordítva a szót, ilyen reflexe csakis egy szülőnek lehet, bármi történik, nem engedi, hogy a gyermekének baja essen, inkább ő törje össze magát, de a gyermeke ne! És ez az, amiért tisztelet jár nekik!


A videót pedig a következő oldalon találhatod, érdemes megnézned neked is!

hirdetes
hirdetes
hirdetes
gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat ikrek

Szótár

Gyerektábor

Minden gyermek életében fontos és meghatározó élmény a táborozás. A gyermekek számára a... Tovább

Gyógymasszőr

A masszázs nem csak egyszerű simogatásból és gyúrásból áll, hanem fix mozdulatok sorából,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.