notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hihetetlen reflexei vannak az apáknak

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Apa a legjobb! Megmutatom, miért

Apa elszunyókál, miközben a gyermek a közelben van? Apa nem figyel a gyermekére, amikor ő hintázik vagy játszik éppen? Ez nem igaz! Az apák a legjobbak! Most meg is mutatom, miért!

Apa a legjobb!

 

Az apák igazi hősök, bárki bármit mond, nem is csak egy Apák napjának kellene lennie egy évben, hozzáteszem, nem is csak egy Anyák napjának. Maradjunk annyiban, hogy a szülők a legjobbak a világon. Na de most mi az apákról beszélünk akkor csak és kizárólag. És hogy miért? Mert a legtöbben nem merik rábízni a gyermeket apára, inkább mártírként viselkednek, de a gyereket nem hagyják magára az erősebbik nem képviselőjével. Ezt is megtudom érten néha, erre is van példám, egy korábbi cikkemben láthattok képeket erről, ha ide kattintotok.

hirdetes


Még egyszer, hogy biztosan megjegyezze mindenki: az apák igazi hősök! Persze, vannak kivételek, mint mindig, de velük most ne foglalkozzunk.


A követező videóban szereplő apukák azok, akikre mindenki büszke lehet. A gyerekeket hihetetlen módon mentik meg a balesettől, én már sokszor oda se mertem nézni, az apukák mégis a helyzet magaslatán voltak. És hogy miért? Mert hősök! Na, de komolyra fordítva a szót, ilyen reflexe csakis egy szülőnek lehet, bármi történik, nem engedi, hogy a gyermekének baja essen, inkább ő törje össze magát, de a gyermeke ne! És ez az, amiért tisztelet jár nekik!


A videót pedig a következő oldalon találhatod, érdemes megnézned neked is!

Apa a legjobb!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Lakástakarítás Budapest

Minél nagyobb a család, annál gyakrabban kell a lakást takarítani. A... Tovább

Családi wellness

A családi wellness nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt szórakozzon és pihenjen a család... Tovább

Tovább a lexikonra
gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat ikrek