Hihetetlen reflexei vannak az apáknak

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Apa a legjobb! Megmutatom, miért

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Apa elszunyókál, miközben a gyermek a közelben van? Apa nem figyel a gyermekére, amikor ő hintázik vagy játszik éppen? Ez nem igaz! Az apák a legjobbak! Most meg is mutatom, miért!

Apa a legjobb!

 

Az apák igazi hősök, bárki bármit mond, nem is csak egy Apák napjának kellene lennie egy évben, hozzáteszem, nem is csak egy Anyák napjának. Maradjunk annyiban, hogy a szülők a legjobbak a világon. Na de most mi az apákról beszélünk akkor csak és kizárólag. És hogy miért? Mert a legtöbben nem merik rábízni a gyermeket apára, inkább mártírként viselkednek, de a gyereket nem hagyják magára az erősebbik nem képviselőjével. Ezt is megtudom érten néha, erre is van példám, egy korábbi cikkemben láthattok képeket erről, ha ide kattintotok.

hirdetes


Még egyszer, hogy biztosan megjegyezze mindenki: az apák igazi hősök! Persze, vannak kivételek, mint mindig, de velük most ne foglalkozzunk.


A követező videóban szereplő apukák azok, akikre mindenki büszke lehet. A gyerekeket hihetetlen módon mentik meg a balesettől, én már sokszor oda se mertem nézni, az apukák mégis a helyzet magaslatán voltak. És hogy miért? Mert hősök! Na, de komolyra fordítva a szót, ilyen reflexe csakis egy szülőnek lehet, bármi történik, nem engedi, hogy a gyermekének baja essen, inkább ő törje össze magát, de a gyermeke ne! És ez az, amiért tisztelet jár nekik!


A videót pedig a következő oldalon találhatod, érdemes megnézned neked is!

Apa a legjobb!

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Jó hír, ha füllentett a gyerek?

2018-02-18

Jó hír, ha füllentett a gyerek?

Nincs olyan gyerek, aki így vagy úgy, de ne tanulná meg és alkalmazná a füllentést. Biztos, hogy rossz hatással van ez a fejlődésére? Milyen következményei lehetnek a sorozatos füllentésnek? Mit tegyünk, ha rendszeressé válik a füllentés? Milyen ára van igazmondásnak és annak, ha kicsit szépítünk a valóságon?

Hogyan óvd meg gyermeked egészségét

2018-02-20

Hogyan óvd meg gyermeked egészségét

Nagyon fontos, hogy az egészséges életmódot minél előbb beépítsük a mindennapjainkba, amit érdemes kisgyermekorban elkezdeni. Minél hamarabb neveljük rá gyermekeinket az egészséges életmódra, annál hamarabb és könnyebben épül be mindenapi életükbe. Szűlőként elsődleges feladatunk, hogy gyermeinknek biztosítsunk az egészséges életet.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat ikrek

Szótár

Téli gyermekprogramok Budapesten

A legjobb téli gyermekprogramok Budapesten? Nem szabad kihagynotok a korcsolyázást, az utazást a... Tovább

Kemence

A kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szinte mindenki szereti, hiszen ez a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes