Ideges apával egy autóban

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Ha apa idegesen vezet...

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Felnőttek vagyunk, és sok a dolgunk. A tennivalókkal teli a padlás, a jó tanácsokat meg már nem is tudjuk, hova tegyük. Mindig csak az elvárások, és a megfelelési kényszer. No, meg a családi problémák. Ennyi gonddal a fejben kell vezetni sokszor – méghozzá a gyerekünkkel együtt. Vagy nincs olyan, hogy kell? 

Idegesség

 

Természetesen adódhatnak olyan helyzetek, amikor a fenti kijelentés igaznak kell, hogy bizonyuljon, és nincs más választás, mint beülni az autóba – idegállapottól függetlenül. Az anyák idegességének kiváltó okait sokan ismerik, és ebből fakadóan vagy helyén kezelik, vagy nem, ezáltal sokszor még nagyobb és több problémát generálván. Az apák azonban ugyanúgy kerülhetnek ilyen helyzetbe, sőt, olyanba is, hogy egy bizonyos szituáció húzódik hosszú hónapokig, vagy akár évekig, és emiatt állandósul az idegi feszültség bennük.

hirdetes

 

Minden esetben az alapokig kell visszamennünk, és ott elkezdeni megkeresni a forrást, ami kiválthatja ezt. Vannak olyan férfiak, akik helyzettől függetlenül nyugodtak tudnak maradni, és olyan lazaság, és nyugalom árad belőlük vezetés közben, hogy öröm mellettük utazni. És persze a háttérben ott egy friss probléma, vagy egy megoldandó ügy, mégis: a gyerekeket biztonságban tudhatjuk akkor is, ha épp nem ülünk ott az autóban, hiszen tudjuk, hogy megbízható, és nem megy majd neki az első fának hirtelen felindultságában, történjék bármi. 

 

Olvass tovább!

 

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Diftéria

A diftéria vagy más néven torokgyík Egy fertőző, néha halálos kimenetelű betegség... Tovább

Gyógymasszőr

A masszázs nem csak egyszerű simogatásból és gyúrásból áll, hanem fix mozdulatok sorából,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.