13+1 meglepő trükk, amivel még mókásabb szülőnek lenni

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

13+1 szuper trükk, amivel még mókásabb szülőnek lenni

K.O.

A gyereknevelés nem mindig könnyű feladat. Rengeteg munkával és felelősséggel jár, ami a pelenka cseréktől a gyerekkori hisztiken át egészen a kamaszkori lázadásig végigkíséri az életünk minden percét. A feladatok tömkelege között sajnos néha el is felejtjük, hogy a világ legcsodálatosabb küldetésére vállalkoztunk. Ezt nem árt mindig a szemünk előtt tartanunk, mert az alkalmi bosszankodások miatt egy csomó pillanatról mondunk le, ami akár számunkra élmény is lehetett volna. Hiszen szülőnek lenni azért (is) jó, mert egy kicsit mi is újraélhetjük a rég elfelejtett gyerekkorunkat.

A gyereknevelés nem mindig könnyű feladat. Rengeteg munkával és felelősséggel jár, ami a pelenka cseréktől a gyerekkori hisztiken át egészen a kamaszkori lázadásig végigkíséri az életünk minden percét. A feladatok tömkelege között sajnos néha el is felejt
Hála a modern kornak, az interneten rengeteg ügyes trükköt találhatunk, amivel nem csak a kicsiket dobhatjuk fel, hanem saját magunk számára is még nagyobb mókává tehetjük a szülőséget. Némelyik ötlet szimplán csak mulattató, de akadnak köztük nagyon hasznos és innovatív módszerek is, amelyekkel tényleg könnyebb lehet az életünk. Jöjjön most a legmeglepőbb ötletek közül egy válogatás!
hirdetes
 

 1. kép: Feltörlős rugdalózó

Kreatív ötlet, nem? :D

 

A következő oldalakon még több zseniális trükköt találsz!

 

 

 

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai közelebb kerüljenek... Tovább

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.