Az őszi időszak idén sem lehet a depresszió korszaka. A nyár véget ért, de a programok nem szűnnek meg - hoztunk Nektek egy igazán színes program egyveleget, melyeken a kisgyerekes családok sem unatkoznak. Az előző évek siekreire alapozva idén sem maradna

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Családi programokban bővelkedünk a leveles évszakban is: Symbol Sunday Brunch és Minimax Családi Vasárnap

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az őszi időszak idén sem lehet a depresszió korszaka. A nyár véget ért, de a programok nem szűnnek meg - hoztunk Nektek egy igazán színes program egyveleget, melyeken a kisgyerekes családok sem unatkoznak. Az előző évek sikereire alapozva idén sem maradnak el a Symbol Sunday Brunch és Minimax Családi Vasárnapok, ahol néhány alkalommal a nagy sikerű Alma Együttes is fellép majd.

 

Az őszi időszak idén sem lehet a depresszió korszaka. A nyár véget ért, de a programok nem szűnnek meg - hoztunk Nektek egy igazán színes program egyveleget, melyeken a kisgyerekes családok sem unatkoznak. Az előző évek siekreire alapozva idén sem maradna

Kihagyhatatlan programokkal várunk Titeket!

 

A Családi Vasárnap immáron több éves sikeres múltra tekint vissza, melyet az idei évben bevezetett korlátlan ételfogyasztásos Symbol Sunday Brunch koronázott meg. Szeptember 13-tól május végéig minden vasárnap 12 és 16 óra között gyerekprogramokkal, játszó színpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, lufihajtogatóval vagy bohóccal és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával Macikutyával és Picicicával várják a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is jól érezzék magukat.

hirdetes

 

 

 

Jelezd Facebookon, hogy résztvesztek az eseményen! Így nem maradsz majd le egyetlen új információról sem! Kattints ide! 

 

Az elmaradhatatlan vendég: Az Alma Együttes

 

Gyerekkoromból ismerem ezt az együttest, nagyon sokat hallgattam a zenéjüket – akkor még ugye kazettán, ami a mai napig megvan. Nosztalgikus. Igazán jó műsorokat csinálnak országszerte, a gyerekek nagyon szeretik ezeket a rendezvényeket, így érdemes ilyen programokra járni a kicsikkel. Nézzünk egy rövid áttekintést az együttes múltjáról: Egy gimnáziumi barátság nyomán, 1996 nyarán alakult meg az akkor még négytagú Alma Együttes. Rögtön megalakulásuk után több tehetségkutató versenyt nyertek, majd baráti segítséggel megjelent első CD-jük (akkor még kazettán), - a rendkívül fantáziadús „Alma” elnevezéssel, melyből több száz darabot jótékonysági célra ajánlottak fel. Az egyedi hangvételnek és a nagy sikernek köszönhetően sorra érkeztek a hasonló felkérések és egy idő után azon kapták magukat, hogy már szinte kizárólag gyerekkoncertjeik vannak - így nőtték ki magukat gyerekzenekarrá."

 

Alma együttes Symbol

 

Nos, ez kétség kívül egy igazán jó alapot ad a családi programokhoz, melyek a szokásokhoz híven színvonalasak és rendhagyóak szoktak lenni. Igazi hétvégi kikapcsolódás az egész családnak, tele élményekkel és érdekes programokkal – minden, ami kell egy helyen!

 

Az Alma Együttes fellépésének dátumai a Symbol Budapestben:
 

2015. október 11.

2015. december 13.

 

 

 

Megújult a Symbol Budapest

 

Megújult étlappal, személyzettel és kiszolgálással várja vendégeit, céges ügyfeleit, partnereit az eddigieknél még magasabb minőséget képviselve a Symbol Budapest. A 7 éves házon a nyár folyamán elvégezték a ráncfelvarrásokat, eltüntették az apróbb kopásokat, melyeket az idő vas foga ejtett rajta, hogy ezután felfrissülve tudjanak eleget tenni minden rendezvénytípusnak - 3000 négyzetméteren, korunk követelményeinek megfelelően.

Még több információért kattints ide!

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Konferencia helyszín Budapest

Egy konferencia helyszín kiválasztása a legnagyobb feladat a szervezés során, hiszen a legtöbb... Tovább

Rendezvényhelyszín Budapest

Egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten a város központjában helyezkedik el, mégis... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 214

Átlagos értékelés: 5.0