Tompeti és barátai a Symbolban

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Csodás tavaszi program: Minimax Családi Vasárnap a Symbolban

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Minimax Családi Vasárnap keretein belül ezúttal Tompeti és Barátai szórakoztatják az egész családot a Sunday Brunch előtt. Március 20-án tökéletes tavaszi program a Smybol Budapestben a Minimax családi vasárnap, mely kicsik és nagyok méltán nagy kedvence. Március 20-án Tompeti és barátai szórakoztatják a gyerekeket a már jól ismert Sunday Brunch előtt. 

Tompeti a Symbolban

 

A Symbol Családi Vasárnapja több éves múltra tekint vissza, melyet a nemrégiben bevezetett korlátlan ételfogyasztásos Symbol Sunday Brunch koronáz meg.  Gyerekprogramokkal, játszó színpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, lufihajtogatóval várják a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is jól érezzék magukat. A Tompeti és barátai-show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, valamint interaktív és képességfejlesztő játékokkal, tréfás családi vetélkedővel és nyereményjátékkal.

hirdetes

 

Ha nem szeretnél lemaradni erről a nagyszerű kikapcsolódási lehetőségről, kattints ide!

 

 

 

Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch, ahol a kihagyhatatlan vendég: Tompeti és barátai!

 

A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket. Mókás hangulatú műsorokat készítenek, a gyerekek pedig nagyon szeretik az ilyen rendezvényeket, így mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen a Tompeti-show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, és egyéb érdekességekkel.

 

Szerencsére itt a jó idő, és mindenki szívesebben is mozdul ki otthonról. Ilyenkor jön kapóra egy ilyen kellemes időtöltés a Symbolban, ahol a gyerekprogramok elegendő elfoglaltságot adnak minden kisgyereknek. A hétvégekre szervezett előadások és mókák nem új keletűek, hiszen több éves sikeres múlt áll már a szervezők mögött, és így a gyerekek arcára mindig mosolyt csalnak, hiszen szuper programokkal készülnek. 

 

A Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch programjának részletes leírásáért látogass el erre az oldalra.

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki fejlesztő fotó gyerek gyerekek gyereknevelés játék kisbaba kisbabád kisfiú kislány kreatív mese mozgás nevelés tanács

Szótár

Gyerekbarát étterem

Ha étterembe megyünk, gyakran otthon kell hagynunk a gyerekeket, hiszen az étterem többi... Tovább

Kutyabarát étterem

Kutyabarát étterem az olyan étterem, ahová bátran magunkkal vihetjük négylábú kedvenceinket... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 233

Átlagos értékelés: 4.7