Tompeti és barátai a Symbolban

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Csodás tavaszi program: Minimax Családi Vasárnap a Symbolban

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Minimax Családi Vasárnap keretein belül ezúttal Tompeti és Barátai szórakoztatják az egész családot a Sunday Brunch előtt. Március 20-án tökéletes tavaszi program a Smybol Budapestben a Minimax családi vasárnap, mely kicsik és nagyok méltán nagy kedvence. Március 20-án Tompeti és barátai szórakoztatják a gyerekeket a már jól ismert Sunday Brunch előtt. 

Tompeti a Symbolban

 

A Symbol Családi Vasárnapja több éves múltra tekint vissza, melyet a nemrégiben bevezetett korlátlan ételfogyasztásos Symbol Sunday Brunch koronáz meg.  Gyerekprogramokkal, játszó színpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, lufihajtogatóval várják a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is jól érezzék magukat. A Tompeti és barátai-show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, valamint interaktív és képességfejlesztő játékokkal, tréfás családi vetélkedővel és nyereményjátékkal.

hirdetes

 

Ha nem szeretnél lemaradni erről a nagyszerű kikapcsolódási lehetőségről, kattints ide!

 

 

 

Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch, ahol a kihagyhatatlan vendég: Tompeti és barátai!

 

A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket. Mókás hangulatú műsorokat készítenek, a gyerekek pedig nagyon szeretik az ilyen rendezvényeket, így mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen a Tompeti-show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, és egyéb érdekességekkel.

 

Szerencsére itt a jó idő, és mindenki szívesebben is mozdul ki otthonról. Ilyenkor jön kapóra egy ilyen kellemes időtöltés a Symbolban, ahol a gyerekprogramok elegendő elfoglaltságot adnak minden kisgyereknek. A hétvégekre szervezett előadások és mókák nem új keletűek, hiszen több éves sikeres múlt áll már a szervezők mögött, és így a gyerekek arcára mindig mosolyt csalnak, hiszen szuper programokkal készülnek. 

 

A Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch programjának részletes leírásáért látogass el erre az oldalra.

 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki fejlesztő fotó gyerek gyerekek gyereknevelés játék kisbaba kisbabád kisfiú kislány kreatív mese mozgás nevelés tanács

Szótár

hétvégi gyerekprogram

A hétvégi gyerekprogram segítségével kitűnően szórakozhatunk mi is és gyermekeink is a... Tovább

Családi hosszú hétvége

Egy családi hosszú hétvége megszervezése nem egyszerű feladat. Ilyenkor érdemes egy olyan... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes