Pályázat tanároknak, mellyel 100.000 Ft ösztöndíjat nyerhet!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Pályázat tanároknak, mellyel 100.000 Ft ösztöndíjat nyerhet!

VZs

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A PontVelem Okos Program tudatos diákok, tanárok és iskolák programja, mely értékes nyereményekkel játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre és a pénzügyi tudatosságra. Most a tanároknak van esélyük 100.000 Ft ösztöndíj megnyerésére!
 

Pályázat tanároknak, mellyel 100.000 Ft ösztöndíjat nyerhet!

Az idei tanév során elindított BankVelem program célja, hogy az alapvető pénzügyi, banki ismereteket játékos formában, de valós környezetben sajátítsák el a diákok.
A decemberben elindult BankVelem tippek kapcsolattartói ösztöndíj pályázattal most nem diákok kerülhetnek versenybe és nyerhetnek értékes nyereményeket, hanem tanáraik pályázhatnak azzal, ha megosztják ötleteiket a PontVelem Okosprogrammal, így egy tanári ösztöndíjra válhatnak jogosulttá.

hirdetes
Ha van ötleted, tipped, hogy hogyan tehetnéd szerethetőbbé, fejlettebbé a BankVelem programot, akkor oszd meg és máris esélyes vagy a remek ösztöndíjra!
A pályázók közül a 10 legsikeresebb pályázatot benyújtó tanár tagjává válik majd a BankVelem Nagykövete tanácsadó körnek, melynek keretében részt vehet majd a szakmai fórumon.

Természetesen a jutalom is bőkezű!  

A 10 Nagykövet tanácsadó fejenként 100.000 Ft ösztöndíjban részesül, melyet 5 hónapon keresztül havi részletekben kap meg.
Az első forduló leadási határideje: 2015. január 11.
 

 

A BankVelem tippek kapcsolattartói programot a PontVelem okosprogram támogatta. A PontVelem program gyermekeid neveléséhez is hozzájárul kreatív nyereményjátékok segítségével. Jó szórakozást kívánunk hozzá: kattints ide!

 

 

 

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Programok Budapesten

Szereted az igényes programokat és rendezvényeket? Ezen az oldalon megtudhatjátok, melyek a... Tovább

Őszi wellness

Az őszi wellness számos előnnyel bír, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk el egy kis... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes