Családi utazós mesekönyv Magyarországról

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Nem csak olvasásra buzdít a kreatív mesekönyv!

K.A.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Utazás előtt, közben, után... a mesekönyv mostantól a legjobb barátunk lesz!

Egy kis mesés körítéssel mindenki fogékonyabb az utazásra!

Aki megírta:

 

Csapody Kinga, a Manó könyvek főszerkesztője azonnal beleszeretett az ötletbe, hogy egy mese-útikönyv sorozat szerzője lehessen. Ezek a mesék nem születhettek volna meg csupán a négy fal között, egy íróasztal mögött ülve, így minden alkalommal kisfiával, az  5 éves Noellel becsületesen végigjárta a helyszíneket, hogy ott kipróbáljanak, megkóstoljanak mindent, amit aztán a mese nyelvén az olvasóknak is jó szívvel ajánlhatnak.  

hirdetes

 

„Az első kötetnél, a Balaton kapcsán rengeteg emlékem volt, amit az újdonságok felülírtak, de minden régióban rácsodálkoztam számomra addig ismeretlen helyekre. Hiába megyek el majdnem hetente az M7-en Pákozd mellett, sosem jártam be az arborétumot. Még szerencse, hogy egy saját, külön bejáratú négyévessel lehet ezeket tesztelni, így megnézzük a dolgokat, ő pedig csomó olyasmit megkérdez, ami nekem nem jutna eszembe. Így jól lehet mérni azt is, hogy mi mindent lehet egy napba sűríteni vagy mi az, ami átviszi az ingerküszöböt egy gyereknél. „

 

A könyvek megírása lényegében tudatosabb és nyitottabb utazóvá tett és örülnék, ha ugyanez történne a könyvet felolvasó szülőkkel is. Nem titok az sem, hogy készül a következő két kötet. Az egyikben a csodás Dunakanyar környékét barangolhatja be az olvasó, a másikban pedig a Tisza-tó környékéről lesz szó.


 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Nem csak olvasásra buzdít a kreatív mesekönyv!

2017-12-20

Nem csak olvasásra buzdít a kreatív mesekönyv!

A Babócás könyvek után itt a legújabb mesekönyv őrület, az Utazik a család! Varázsolj a családi utazásból rémálom helyett igazi közös élményt. A szórakoztató történet mellett még Magyarországot is megismeritek!

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

2018-03-01

Olvass neki te is, hogy majd később is olvasson

Napjainkban nem tudunk eléggé odafigyelni gyermekeink testi, lelki és szellemi egészségére. Az olvasás rohnó világunkba sokszor már nem fér bele és ennek gyermekeink is kárát látják. Pedig a gyerekek számára nagyon fontos, testi, lelki és szellemi fejlődésüknek, hogy mindennap olvassunk gyermekünk számára.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya apa család fejlesztő gyerekek könyv mese nevelés olvasás utazás

Szótár

Lakástakarítás Budapest

Minél nagyobb a család, annál gyakrabban kell a lakást takarítani. A... Tovább

Hétvégi gyerekprogram

Hétvégi gyerekprogram az olyan rendezvények, események elnevezése, mely kifejezetten a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes