Sunday Brunch a Symbol Budapestben

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Koncert és ebéd egy helyen - Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Sunday Brunch mindig egy különleges nap a Symbolban, hiszen ekkor várják a családosokat, hogy kicsit kikapcsolódhassanak, amíg a gyerekek körbenyargalják szinte az egész épületet. Ugyanis vasárnaponként koncert és korlátlan ebéd várja az ide érkezőket, ahogyan most vasárnap is. Az Apacuka együttes volt a fő szám, hisz 11-12-ig ők foglalták le a gyerekeket, hogy aztán déltől kezdődhessen a négy óra hosszáig tartó program. 

Sunday Brunch a Symbolban

 

Az Apacuka együttes volt a mai nap egyik fő száma, hiszen 11 és 12 óra közt ők biztosították a gyerekek számára a tökéletes elfoglaltságot. Nem volt nehéz  hangulatot teremteni, ugyanis a jelenlévő gyerekek már szinte kívülrők fújták az összes dal szövegét. A négytagú banda sok kicsi kedvence, és ami még feltűnő volt, hogy bizony jó pár szülő is beszállt a buliba, és mikor Pálfi Kriszta énekesnő táncolni hívta a gyerekeket, az apukák is lelkesen táncoltak a csemetéjükkel. 

hirdetes

 

A koncert alatt volt közös tánc, vonatozás, házépítés és egyéb olyan kiváló elfoglaltság, melybe a 0-10 éves közönséget könnyedén be lehetett vonni. Nagyon bíztatni sem kellett őket, hiszen a gyerekek többsége imádja az interkatív előadásokat. Az egy órás ugrabugrálás és éneklés kellőképpen elfárasztotta őket – gondolta a a legtöbb szülő -, de persze ez korántsem volt így. Amint úgymond kiszabadultak a koncertről, már rohantak is egy helyiséggel odébb, a szülők meg persze utánuk. 

 

 

Minden gyerkőc tudta már jól, hogy a Symbol Sunday Brunch-a mit is jelent: koncert, majd sok-sok finomsággal egybekötött játszási és szórakozási lehetőség. Képeket és információkat ide kattintva találhattok! smiley

 

Ami ilyenkor a lényeg, az akkor válik láthatóvá, amint megérkeztünk abba a terembe, ahol a különféle programoknak helyet adnak. Van itt minden, ami egy kisgyereket leköthet pár órára, és ami a szülőknek biztosít ugyanennyi nyugalmasabb időtöltést. 

 

Hogy mik is ezek a programok, kiderül a következő oldalon!

 

 

Sunday Brunch a Symbolban

 

A dobogón már ott várt mindenkit Macikutya és Picicica, a Minimax csatorna két sztárja, akik nem győztek eleget tenni a gyerekek kívánalmainak, miszerint folyamatosan valakivel fényképezkedniük kellett. Próbáltak ugyan elvegyülni, de mivel elég feltűnő jelenség voltak, ez esélytelennek bizonyult. Amikor a lurkók hagytak nekik egy kis szusszanásnyi szünetet, akkor a délután másik nagy népszerűségnek örvendő vendégét, a bohócot ostromolta mindenki, hogy különféle lufikat hajtogasson nekik.

 

 

Nos, ez meg is történt, ugyanakkor benne volt a pakliban, hogy előbb-utóbb jó pár ki is fog durrani belőlük – és ez természetesen így is lett. Nagy baj azonban nem történt, hiszen a lufik mennyisége végeláthatatlannak tűnt, és bármikor is nézett az ember a bohóc felé, folyamatosan egy-egy lufival a kezében üldögélt a játéksövényen, hogy éppen kardot, cicát vagy virágot hajtogasson a sorban álló kicsiknek. Emellett persze a cupcake-készítés sem maradhatott el, így hát tucatszám fogytak a muffinok, valamint a mellette készülő, különféle töltelékekkel megkent palacsinták.

 

Pincérnek lenni sem volt könnyű ezen a délutánon, ezt azért említsük meg, ugyanis a fel s alá száguldozó gyereksereg – hol kismotorokkal, hol más járgányokkal – nem tette könyebbé a szlalomozást a telitömött tálcákkal a kézben. 

 

A déli 12 órától 16 óráig tartó játéklehetőség, valamint a korlátlan ebédfogyasztás kellemesen vonzóvá teszi a Symbolt,

hiszen nem sok hasonló vendéglátóhely mondhatja el magáról, hogy ennyire gyerekbarát lenne, hogy ennyire keresné a gyerekek kegyeit. Mivel minden vasárnap van náluk Sunday Brunch, ha teheted, te is látogass el hozzájuk a következő hétvégén! wink

 

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki fotó gyerek gyerekek

Szótár

Hemangióma - Mit jelent?

A Hemangióma  (haemangioma) a vérereket képző szövet jóindulatú... Tovább

Kemence

A kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szinte mindenki szereti, hiszen ez a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 225

Átlagos értékelés: 5.0