notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Íme, a világ legszebb kislánya, aki meghódította az internetezők szívét!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Íme, a világ legszebb kislánya, aki meghódította az internetezők szívét!

Sz.F.

Kétségkívül ő a világ legszebb kislánya, ezt a róla készült fotók is bizonyítják. Olvassátok el róla szóló cikkünket!

Íme, a világ legszebb kislánya, aki meghódította az internetezők szívét!

Minden kisgyermek szép és csodás, de ez a kislány joggal érdemelte ki a legszebb jelzőt. A képek láttán nehéz ezzel nem egyetérteni. Nézd csak meg a hatalmas, áfonya kék szemeit, vastag, gesztenyebarna haját és azt az aranyos, babás mosolyát! A kislány, Násztya Knjáznyeva még csak hat éves, de már nem kezdő, már ami a modellkedést illeti.

2014-ben, a President Kids nevű modellügynökséghez egy hároméves lányt vitt be édesanyja, a korábban ugyancsak modellként dolgozó Anna. A kislány gyönyörű természetessége és fotogén jellege magával ragadta az ügynökség minden alkalmazottját.

hirdetes

A szülők természetesen számítottak némi sikerre, hiszen ők is tudták, hogy kislányuk gyönyörű, de ekkora karrierre azért ők sem számítottak. A sikernek hála, most a fiatal modell körülbelül annyit keres, mint édesapja és édesanyja. Nézzétek meg az Instagram oldaláról származó fotókat galériánkban: 

Anasztázia első sikere, hogy “lángra lobbantotta” a “Kenguru” elnevezésű, gyermekruházatot árusító online áruházának oldalait. A világhírnév sem váratott magára sokat Násztya számára, hamar megszületett az együttműködés a Mischka Aoki márkával, amelynek üzletei vannak az egész világon, Ausztráliától Kanadáig. Most már persze se szeri, se száma a fiatal modell és fotói megrendelésének. Mára már olyan világhíres divatmárkák tulajdonosai kötöttek szerződést a kis Násztyával, mint a Gucci, Burberry, Borelli, Monnalisa és még sokan mások.

Násztyának saját Instagram fiókja van. Természetesen, ezt egyelőre az édesanyja, Anna kezeli gyermeke helyett. Az ifjú szupermodellt pedig több mint 500 ezer ember követi, akik a pozitív megjegyzéseknek a tömkelegét írták Násztya fotói alá. Szabadidejében Anasztázia, akárcsak bármelyik mostani gyermek, szeret énekelni és táncolni, gyurmázni, illetve gyermekekkel játszani. A President Kids szerint a fiatal modell nagyszerű jövő előtt áll és minden valószínűség szerint Násztyával hamarosan találkozni fogunk a mozifilmek képernyőjén is.

Forrás: Bidista.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Hiperaktivitás

A hiperaktivitás  A szó jelentése "túlműködés",... Tovább

Tovább a lexikonra